Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

GiveAways hos Ilhja

... og det synes jeg da i både skal vide, og deltage i Jeg mener ikke hun har lavet det før, og jeg synes det er en fin gave hun har udloddet. Der er både noget, som er købt (og som jeg selv er glad bruger af), men også noget hun selv har lavet, og det gør det bare endnu federe synes jeg

GiveAway hos Ilhja
Kom til giveaway her: link

Dette indlæg er ikke sponsoreret eller efterspurgt, og er ikke lavet som del af en konkurrence der biddrager til vinder-chancer eller noget i den retning. Jeg synes ganske enkelt bare jeg ville sprede ordet

Kommentarer

CGravatar Cathrine 28 Marts 2013 07:27

Hey gulde
jeg kan sagtens se når folk skriver deres mail i mailboksen Det er fordi der er mange der nemlig ikke skriver det, og bare skriver navn kun, så derfor skriver jeg bare at folk skal huske at skrive det i komentarfeltet

SGravatar Simone 28 Marts 2013 09:44

Ja det er ret øv

Simone
Microcut.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie