Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

GizBlogFotoChallenge dag 1 - TimeHver ting har sin tid, og lige nu er det te-tid

Tjek også de andre deltageres bud på dagens billede her: her: Muuus, Mette JR, Tiiner, GiZmo, Camilla, Sandra, Anna Bay, Mimi & Xenia.
Udgivet mandag d. 29. August 2011
1 kommentar og 1096 visninger

GizBlogFotoChallenge Challenge

Kommentarer

GGravatar Gulde 29 August 2011 23:01

Test: Jeg ville blot lige undersøge om kommentar-systemet stadig fungerede. Jeg laver nok snart en opdatering på dette, så det i fremtiden ikke vil foregå i nyt vindue, så snart jeg finder ud af hvordan jeg gør opmærksom på at kommentaren er skrevet ind (enten i gæstebogen eller i kommentarene)

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie