Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

GizBlogFotoChallenge dag 10 - Mirror




Det sjove ved dette billede er at jeg alligevel skulle bruge det til mit protræt-projekt som vi har for i Visuel Design til på fredag (lav et potræt af dig selv, frit medie (eks. kollage som de fleste vil lave, eller symbolspækket tegning med kollage features, som jeg vil lave) som desuden skal have et tilhørende oplæg på 10 min. Så det var jo helt fint. Billedet her er kvalitetsmæssigt ikke det bedste, idet det er lidt for sløret og sådan, men opsætnings/motiv-mæssigt eller hvordan man nu skal beskrive hvor billedet ramte det store spejl i forhold til hvordan jeg står med det lille spejl var bedst på dette her - det var det jeg bedst kunne lide, så det bliver det i får" Haha
Udgivet onsdag d. 07. September 2011
1922 visninger

GizBlogFotoChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie