Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

GizBlogFotoChallenge dag 17 - Green


Something green... som jeg er glad for ^^ Nemlig min xbox med tilhørende spil (særligt fremviste Time Sweaper!)


Tja, som i kan se mangler der et par dag i udfordringen (GiZmo's Foto Challenge), så jeg har i hvert fald failed den, men ikke desto mindre er den ganske skæg, så jeg vil, hvis tilladt fortsætte med at være en del af den (ellers laver jeg den bare alligevel ). Jeg satser også på at lægge de manglende billeder op. Det der væltede korthuset var sådan set "Home, sweet home" da jeg var på besøg hos min mor hele weekenden, og altså ikke hjemme. Det blev sådan en glidebane til den dag i dag. Men jeg VIL lave de missede, de kommer bare lige lidt senere, så hold øje med dem (at følge mig på bloglovin ville gøre det nemmere, *hint hint*) og husk også at holde øje med de andre deltagere, som kan findes herunder

De andre deltagere: Muuus, Mette JR, Tiiner, GiZmo, Camilla, Sandra, Anna Bay, Mimi, Xenia
Udgivet torsdag d. 15. September 2011
1700 visninger

GizBlogFotoChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie