Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

GizBlogFotoChallenge dag 19 - BrokenJeg havde engang en professorterning... men så gik den i stykker. Og det mest pinlige er at jeg i grunden bare tabte den (2 meters fald kunne den åbenbart ikke tåle), men jeg ved at i derude nu vil sidde og tænke at det bare er noget jeg finder på for at dække over at jeg blev frustreret over ikke at kunne samle den, og splittede den ad for at snyde - og dog var det blot fordi jeg er så utroligt klodset

De andre deltagere: Muuus, Mette JR, Tiiner, GiZmo, Camilla, Sandra, Anna Bay, Mimi, Xenia
Udgivet fredag d. 16. September 2011
2207 visninger

GizBlogFotoChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie