Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

GizBlogFotoChallenge dag 24 - HomemadeJeg har lavet mange ting selv, jeg elsker at lave krea-ting af alle mulige former og formater, men den jeg viser jer i dag, er en af de ting jeg bruger allermest, nemlig mit yin-yang halssmykke, med den 3-delte yin-yang der repræsentere de "personer" i mig. Så kan man måske overveje hvor meget i det jeg selv har lavet, men set i forhold til nogle af de smykkedesignere som sætter 2 perler på en ståltråd og krøller den sammen i enden og sælger det som håndarbejde, så kan jeg også "sælge denne" som netop dette ^^
Udgivet torsdag d. 22. September 2011
2160 visninger

GizBlogFotoChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie