Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

GizBlogFotoChallenge dag 25 - The EyeØjet på billedet tilhører ikke mig men min lillesøster, det blev taget dagen efter jeg fik mit "nye" bedre kamera af min far til at fotografere med (rettere lånt med henblik på Japan turen, men jeg har fået lov til at låne det fortsat, yey for far!) Det i særligt skal lægge mærke til, er den lille snylter under øjet, der i nattens løb besluttede, at det var dog et dejligt sted at holde skovtur - det syntes min søster ikke! Jeg skal vist sige fra hende at hvis man bruger olie til at fjerne flåter nær øjet skal det ikke i øjet, for det svier
Udgivet torsdag d. 22. September 2011
1560 visninger

GizBlogFotoChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie