Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

GizBlogFotoChallenge dag 6 - BoxDagens billede (ja, ja, gårsdagens så da, jeg faldt i søvn mit i alting... igen) skulle være af en kasse, så jeg besluttede mig for at vise jer min lille krea-kasse som jeg har arrangeret for ganske nyligt. Siden jeg ikke har et skrivebord eller arbejdsområde her i lejligheden, og derfor er nødsaget til at bruge stuebordet, der desuden fungere som spisebord hver aften og derfor skal ryddes ved spisetid... manglede jeg rigtig meget et sted at gøre af alle mine skrive/tegne redskaber som ellers har lagt spredt ud over det hele - og det blev så denne kasse ^^ Den har fået fast plads på armlænet i hjørnet ved tv-et så jeg ikke længere skal slæbe den frem og tilbage. Det siger jeg sikkert ikke så meget (endnu) men jeg skal nok lave et indlæg med en lille rundvisning her i lejligheden når vi er nået til ordentlighed (billeder og evt. også video) så i må vente til da ^^"


De andre deltagere: Muuus, Mette JR, Tiiner, GiZmo, Camilla, Sandra, Anna Bay, Mimi, Xenia
Udgivet søndag d. 04. September 2011
2071 visninger

GizBlogFotoChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie