Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

GizBlogFotoChallenge dag 7 - Dawn low
Dagens foto skulle foregå nede i højden, og jeg må sige at jeg efterhånden har været nede på knæ en del gange for at fange et særligt aspekt af et objekt eller en effekt - ikke altid med lige stor succes. Faktisk sjældent med den succes jeg havde håbet. Billedet som jeg har valgt er at af de første nogenlunde succesfulde resultater - det er taget på den første dag jeg fik "mit nye" kamera i brug (i virkeligheden er det faktisk min fars, og kun mit til låns). Det er en Cannon G0 PowerShot, og det var i forbindelse med min da snarlige tur til Japan, siden jeg gerne ville kunne tage nogle fede billeder der. Vi besøgte Annes far på hans fødselsdag denne dag, og jeg havde mit nye lånte kamera med overalt og tog billeder af alt muligt - særligt makro objekter, hvilket nemlig var noget mit tidligere kamera failede totalt i. Billedet her har selvfølgelig ikke makro-kvalitet i prof-klasse, men det er godt nok til mig ^^ Meningen med mit valgte foto var at fange de små kroge-lignende ting der sidder på en mækebøtteblomst, og de var nemmest at se hvis jeg gik helt ned i højde med blomsten. Jeg synes selv det blev ret fedt på en måde

De andre deltagere: Muuus, Mette JR, Tiiner, GiZmo, Camilla, Sandra, Anna Bay, Mimi, Xenia
Udgivet søndag d. 04. September 2011
2044 visninger

GizBlogFotoChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie