Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

GizBlogFotoChallenge dag 9 - Reading
Jeg elsker at læse! Skønt jeg er lidt mere kræsen hvad angår bøger end film (jeg læser helst indenfor fantasyens uvirkelige grænser), så læser jeg rigtigt meget!Og den bog (eller rettere serie) der for tiden har min opmærksomhed er "Eragon", først genlæsning af seriens første bog, der desuden er udkommet som video, og siden også de andre bøger i serien
Udgivet tirsdag d. 06. September 2011
2 kommentarer og 1545 visninger

GizBlogFotoChallenge Challenge

Kommentarer

IGravatar Ilhja 06 September 2011 20:57

Til trods for min store kærlighed til drager har jeg endnu ikke fået læst Eragon. Burde vist tage mig lidt sammen^^ Men jeg læser også selv kun rigtig indenfor fantasy verden.

Jeg håber at jeg kan få lidt gang i skriveriet igen så skriver hvad der kommer ud af fingerne.

Forstårligt, jeg havde muligvis nogle af bøgerne som ebog(ved ikke hvilke du skulle bruge) men glemte at fortælle dig det da jeg så dig sidst^^

GGravatar Gulde 10 September 2011 22:59

Det gør ikke så meget du glemte at få nævnt det med e-bøgerne, fordi mange på jeres årgang må det vel have været viste sig ikke at have nogle af bøgerne, bliver vi tjekket af på en liste, og skal fremvise kvittering hvis vi køber e-bøger. Så det havde ikke været til megen gavn alligevel - men tak for tanken ^^

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie