Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Good blogposts and my thoughts #1

Jeg er perfektionistisk og knytter mig hurtigt til ting og tekst jeg har lavet/skrevet. Og ofte, når jeg støder på et godt indlæg hvor kommentaren nærmest skriver sig selv giver det mig lyst til at dele både min reaktion og det fantastiske indlæg... Så det vil jeg slet og ret gøre. Jeg vil forsøgsmæssigt laver et ugentligt indlæg der opsamler mine favorable kommenterer, samt anbefaling (link) til indlægget. En slags shout-out og skulderklap kunne man vel kalde det. Såh, her det første stykke tid må i der gerne lige komme med et hint om hvorvidt det er et godt/sjovt eller knap så spændende tiltag som skal fortsættes eller ikke

Ingen småsnak eller smalltalk | KatyHawk


Jeg er heller ikke god til det med at starte samtaler med folk jeg ikke allerede kender godt. Men jeg har ikke problemer med at svare og udtømme et emne. Jeg har det også med at bryde ind i samtaler med en enkelt bemærkning, og så trække mig tilbage igen. Comment and run, kunne man vel kalde det. Måske derfor passer blogkommentering og -korrespondance mig rigtigt godt, og gør det lettere at kommunikere med folk, kendte som mindre bekendte, på nettetDét sprog vil jeg gerne lære.. | Camillas Univers


Jeg tror ikke jeg ville støde på mulighed for at bruge det, men jeg ville nu stadig synes det ville være sjovt at lære, om ikke andet så for hyggens skyld, og fordi det er ting der kan være sjovt at bringe på bane i samtaler. Jeg føler ikke behov for at være flydende, men ligesom med japansk synes jeg det kunne være sjovt at kunne lidt. Hmm, okay, måske ville jeg gerne være noglenlunde flydend på japansk, det er så noget andet.

Jeg kan faktisk også stadig et par tegn, mest fra førnævnte samtaler. Fx. skruer og Struer som vises éns. Eller Guldfisk, som jeg jo næsten er nød til at kunne ud fra mit kældenavn Jeg kan også stave mit eget navn, og lidt andet, men det er ikke alverden. Men det er dog ting jeg stadig husker ^^


Skal jeg passe mere på end andre? | Jea's Blanke Tanker


Et andet spændende indlæg, som jeg dog ikke rigtigt kunne udtrykke mine tanker om.


Der har selvfølgelig været flere fra alle de dygtige skribenter i Blogland, dette var blot et par stykker af dem

Ugens favorit kommenteringer #WeeksFavoriteComments Good blogposts and my thoughts #1
Udgivet søndag d. 13. Oktober 2013
1 kommentar og 1637 visninger

GoodBlogpostsAndMyThoughts

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 13 Oktober 2013 23:58

Super indlæg... og tak fordi jeg havnede på den.. ha ha

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie