Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Good blogposts and my thoughts #2

Jeg er klar over at der har været/er mange musik indlæg på bloggen for tiden, og jeg er også klar over, at det ikke falder i alles smag. Men jeg har haft meget at tænke over og meget at overskue, så det har været en fin lille knap så energi krævende daglig adspredelse. Jeg overvejer dog snart at flytte det til en mandags ting, for jeg er ved at boble af inspiration efterhånden, og synes også jeg er ved at have en del vigtige ting på plads i mit liv igen - og mange muligheder. Jeg tror også snart jeg kan nå til det punkt hvor jeg kan åbne op for det der er foregået, men ikke helt endnu dog. For at blogge en lidt andet end musik, tænkte jeg at jeg ville dele endnu et par af de indlæg der har inspireret/påvirket/skubbet til mig, og lidt af de tanker det har vagt hos mig. Jeg kan kun anbefale jer at tage et kig på dem, hvis de ligger inden for jeres interesser, både for at læse de inspirerende indlæg fra de skønne bloggere, men også de andre inspirerede kommentarer med forslagt og tanker fra andre skønne blogger/læsere. Af og til er blogland bare skønt

Jeg begyndte på konceptet tidligere, men tænkte det oprindeligt som en ugentlig happening... Didn't happen. Og hvorfor skal alt i grunden foregå ugentligt? Jeg fungere ikke godt med ting her på bloggen der skal ske skematisk åbenbart - det har jeg efterhånden indset. Der er ganske få undtagelser, hovedsageligt #PositiveThinking, det har fungeret ret godt, men ellers? Nah, apparently just not my thing. Så konvertere vi den lige til en fri, bare-en-gang-imellem-når-jeg-føler-for-det serie her på bloggen. Den salgs kunne jeg nemmelig godt tænke mig mere af. Og med "vi" (i øvrigt) mener jeg selvfølgelig mig... og alle de andre stemmer i mit hoved! (nah, just kidding). Nå, men hvad skal "vi" så kalde den?

"Good posts and perhaps my thoughts on them" virker jo ligesom lidt for langt til en titel. "Hay, se hvad jeg har fundet" eller "Øj et fed indlæg" virker også sådan lidt... friskt men stadig... meh. "Some good blog-post and my thoughts" tror er pt. det bedste bud jeg har, så den nupper jeg ind til videre. Har i et bedre bud må i da gerne hjælpe min slunkne inspiration på netop dette snævre lille projekt på vej Anyway, jeg vil regne Ugens favorit kommenteringer #1 som #1 i serien, så dette må være #2#1 EKSAMEN, EKSAMEN… EKSAMEN! | MicroCut.dk af Simone


En opdaterende post om Simone's eksamen ('s-stress), der slutter af med dette inspirerende spørgsmål: Hvad gør du for at holde den slanke linje når du føler dig presset og stresset, over noget så trivielt, som fx. en opkommende eksamen?

Out of sight, out of mind — undgår at der er noget jeg kan se… Og stopfodre mig selv med gulerødder, der ganske vist ikke skulle mætte ret længe fordi det mangler protein (kan ikke huske hvad blad jeg læste det i), men for mig er det effektivt til at dulme akut sukker-trang

Ellers, sørg for at være mæt og vand, vand, vand. Kan man lide nødder er det også et sundt til, det skulle oven i købet være godt hjernefodder — det samme med meget mørk chokolade i meget små bider, men, tja… den slags chokolade synes jeg desværre smage lige så sundt (på den fordomsfulde maner) som det skulle være, så det er ikke lige mig ^^”

Then again, jeg er forfærdelig til at håndtere sukker-trang under eksamens stress. Er elendig til at håndtere eksamensstress i det hele taget (og det ender jo altid med eksamens stress, tsk )
#2 Redigering & ens krop | Camilla JB


Camilla's tanker om photoshopping af- og vores syn på: kroppen. Kommentaren her blev i øvrigt lagt før mit SMUK-gæste indlæg, som jo er lid i samme tema.

Jeg er ret tilfreds-ish med min krop. Sure, der er altid et eller andet man synes kunne være liidt bedre, som de der bløde punkter på maven og i mit tilfælde over hofterne. På den anden side har jeg ofte taget mig selv i at tænke at der var et eller andet jeg gerne ville have så ud på en anden måde.. hvorefter jeg har indset at det jeg forestiller mig ville være "bedre" slet ikke er naturligt muligt. Jeg tegner en del, og det er let at udflade nogle af de bump som kroppen naturligt har, så det bliver et lækkert visceralt-tiltrækkende figur af lutter bløde former, én blød timeglaskurve fra brystet og ned over hoften - men anatomisk er vi ikke designet til at se sådan ud. De gange jeg har haft sådan en tanke-strøm er jeg endt med at vende tilbage til at være tilfreds med det hele præcist som det er lige nu

Har duI i øvrigt set denne video: Body Evolution - model før og efter photoshop?

Hvis det er hvad man kigger efter, er det klart man ikke kan blive tilfreds... Et andet eksempel kunne være Barbie. Min veninde sagde altid, at hvis hun skulle fungere anatomisk, skulle hun have nogle af sine organer med sig i sin håndtaske (efter en spøjs undersøgelse hun har læst om).

Jeg har heldigvis aldrig haft tendens til at idolisere, så folk i modeblade er ikke hvad jeg kigger efter. Heller ikke såkaldte inspirations-billeder på fit-blogs osv. For jeg ved at hverken min krop eller livsstil er designet til at se ud på den måde


#3 ER JEG TILFREDS? | MicroCut.dk af Simone
Jeg synes Simone's standpunkt er et meget fornuftigt et at have. På den ene side er det i min optik sundest at kunne kigge på sin tilværelse og være tilfreds… På den anden side tror jeg ikke det er sundt at ophøre med at stræbe. Min filosofi er at målet med livet i virkeligheden er de mål vi sætter os. Og at man, når engang man har opnået alle de mål, vil føle sig godt og grundig klar til at dø — forhåbentlig som en glad, gammel, livsmæt pensionist Hvis der ikke er mere at stræbe efter, er der så mere at være her på — uh, det lød vist mere deprimerende og mindre inspirerende end det var ment :S Hope you get the point.#4 I gang igen... | microcut.dk af SimoneJeg vil gerne have sundere livs-stil, og kunne også godt tænke mig at se vægten dale lidt igen, så jeg kan klemme mig tilbage ned i den mindre karate-turnerings-kamp-vægtklasse Og kan også mærke at jeg er blevet mere… blød og rundkindet i løbet af ferien, selvom jeg stadig har en vis fornægtelse som siger mig at jeg sikkert alligevel stadig er pænt fit… ^^”

Men, app′en virker bare så lækker i brug (har netop prøvet den) i forhold til de andre sider/apps jeg efterhånden har prøvet til formålet (overraskende nok en del), så, jeg kunne da i grunden godt tænke mig at se hvad det egentlig er jeg skovler indenbords. Elsker også det med at man selv kan tilføje (og barcode scan, det lyder til at blive nemt! )

Så jeg er i hvert fald med på sundere livs-stils mål… Og muligvis også et vægt-tab på en 5-6 kg, men ikke noget der haster. Vi får dog vist nok snart mulighed for at få foretaget en fedt-procentsmåling i klubben, så i så fald kan jeg da finde ud af om jeg er for blød, eller om det med den lavere vælgklasse er en umulighed indenfor sundhedens grænser (og uden at skære ned på træning)

Synes altid det er spændende at følge med i din kamp og sidde og heppe Der skal noget beslutsomhed til for sådan et projekt (og bloggen om det), og det har jeg respekt for

Lækkert indlæg i øvrigt, jeg kan godt lide denne serie af spørgsmåls-inspirerede indlæg

#5 Dilemmaet omkring de tykke bøger | Alt godt fra skabet af Anne


Hvad er at foretrække? Tykke eller tynde bøger...

Jo, jeg kender den. På den ene side elsker jeg tykke bøger og serier fordi man virkelig når at dykke godt ned i det hele - og jeg bryder mig ikke om at slippe karakterene igen. På den anden side er der også noget tilfredsstillende ved at vende den sidste side i en bog der er færdiglæst - og dem får man jo vendt flere af med små bøger


Good blogposts and my thoughts #2
Udgivet onsdag d. 19. Marts 2014
2 kommentarer og 2900 visninger

GoodBlogpostsAndMyThoughts

Kommentarer

SGravatar Simone 22 Marts 2014 21:43

Jeg er helt vild med din "serie" af denne type indlæg. Det er fedt at få andres indlæg serveret på den måde! Det giver et helt andet perspektiv, og en helt anden tilgang til indlæggende og det syntes jeg virkelig er fedt. Jeg ville gerne skrive meget mere til dit inspirerende indlæg! Men det må desværre vente til næste gang, da jeg har svært ved at skrive pga. et forstuvet håndled!

GGravatar Gulde 23 Marts 2014 10:18

Det er jeg da glad for at høre. Det med serien altså, ikke det med hånden, det er da surt...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie