Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Good blogposts and my thoughts #4

Jeg synes det er ved at være længe siden jeg har postet et af disse, og dette har godt nok ventet længe, så selvom der ikke er den mængde posts der plejer værer, havde jeg ikke mere tålmodighed Enjoy

Om at være samler | Boghylden af Gitte


Pokemon kort, brevpapir, diddl-papir (m.m), glansbilleder, klistermærker, servietter, witch- dukker+blade+bøger+diverse, sten, kapsler, muslingeskaller, "gode film", "gode bøger", bøger (og artikler på nettet) om det okkulte ... åh ja, been there, done that Jeg er stadig ikke god til at smide ud, men jeg prøver, og jeg er nået langt. Jeg har også begrænset mine samlerier. Jeg "samler" stadig på bøger, men med endnu mere begrænsning end jeg tidligere har gjort - jeg samler kun på bøger der er så gode, at jeg gerne vil læse dem flere gange, og de symbolisere/repræsentere mig ved at stå på hylden. Det samme gælder film. Jeg har også stadig mine okkulte bøger, men har så godt som besluttet at den er "komplet". Blade, pokemon-kort er der også endnu, skaller+sten, klistermærker, brevpapir glansbilleder og diddl har jeg kun et lille udsnit af. Resten er formidlet videre til unge piger der værdsætter det mere end mig nu
Min største samlermani for tiden må dog nok være minder. Jeg har et antal scrapbøger (ringbind m. plastlommer) stående derhjemme med små ting, som fx. rester af diddl, klistermærker m.m. Udvalgte opgaver/papirer for skolen, tegninger osv. Ikke så meget der giver mig hævet puls mere, men uh hvor kan jeg også godt huske den fornemmelse du beskriver, for mange af de "gode bøger" jeg har samlet/stadig manger er ældre udgivelser der er udgået fra forlaget, men alligevel ikke rigtigt gamle endnu Fantisk indlæg! Jeg er og bliver nok samler

Hvornår burde man lytte til andre i stedet for sig selv? | Camilla BJ


Om det at tabe sig, og kunne indse hvornår det er nok.
Jeg tror det er svært at stoppe op og lytte til andres stemmer frem for sin egen i sådanne situationer — selvom man måske burde det. For hvis de er gode/ordentlige venner/familie osv. vil de jo altid støtte dig og fortælle dig at du er smuk som du er. Jeg kunne fx. som barn aldrig rigtig tro på hvad min mor sagde til mig, for selvom hun støttede mig lå den sådan lidt i luften at “det skulle hun jo gøre”. Selvfølgelig ville hun sige at jeg var smuk, eller at min tegning var pæn — hvilken mor ville hun ellers være? Men det gjorde det også svært at regne ud, hvornår det virkelig passede, hvornår det var “for at være sød” eller fordi jeg var hendes datter.
Jeg kan også nemt forstå at mange har svært ved at se hvornår “enough is enough”. Jeg kan da stadig kigge ned af mig selv, og undre mig over hvorfor en kvindes mave bare skal have den der bløde plet, og tænke om det ikke kan trænes væk… selvom en fedtmåling for nyligt har fortalt mig at jeg er så tynd som jeg bør blive.
Med de to ting sammen kan jeg godt se hvis tingene kan gå galt…Kære hyklere... | Miriams Blok af Miriam


Jeg ved ikke om det er en beauty/fashion-community thing med fan-girls... i så fald følger jeg nok ikke den slags blogs hvor det opstår. Eller også har jeg bare så dårlig en drama-sensor, at jeg ikke bemærker det. Jeg oplever det til gengæld i stor stil på youtube, hvor jeg, hvis jeg skal være ærlig, ofte tager mig i at søge rundt i kommentarene, hvis jeg finder en video, jeg tror kan fremprovokere de der ufiltrerede, uindpakkede holdninger fra folk, der kategorisk bliver betragtet og angrebet af fanhoben for at være hater-kommentarer. Selvom det jo egentlig bare er ærlig snak.

Det sagt, har jeg selv for vane at pakke tingene ind. Eller helt lade være med at kommentere, hvis jeg ikke kan finde en (i mit hoved) ordentlig måde at skrive det på. Jeg foretrækker en positiv vinkel, men tager gerne af og til kritiker-briller på og drukner folk i argumenter. Inderst inde er jeg jo pessimist Og jeg elsker at give igen, når en sandfærdig hater-forvekslet kritiker bliver overfaldet af fan-girl-hoben. Ja, også når det ganske enkelt bare er en idiot der har åbnet munden, før de fik tænkt igennem. Guilty plesure ^^" Alt i alt må jeg sige... godt påpeget

Good blogposts and my thoughts #4
Udgivet mandag d. 14. Juli 2014
2078 visninger

GoodBlogpostsAndMyThoughts

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie