Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Good Bogposts and my Thoughts #5

Katja's anmeldelse af Lois Lowry: The GiverJeg har gerne ville se The Giver siden jeg hørte den kom i biografen OG fik koblet den egnelske titel til den danske oversættelse jeg læste får år siden på efterskole. Men af en eller anden grund kom jeg aldrig rigtigt afsted, så nu går jeg bare og venter på da den dukker op på Netflix eller lignende Anyway, Katja har for nyligt læst/skrevet om bogen på Cautious - og i begejstring over at blive mindet om bogen (og i øvrigt også filmen) ville jeg da lige tilføje mig selv på "Har læst den" listen og i øvrigt tilføje den min egen begejstrede tommel. Ja, well. Åbenbart er jeg at betragte som "spam" i systemet... På min fulde kommentar. Jeg har kunne indsende et par oneliners. Så situationen minder mig lidt om episoden med det forbudte ord på youtube (misforstået)


Såh... Nu bliver jeg stædig Dette ville have været min kommentar

Åh, det er er mange år siden jeg læste The Giver, men i den danske udgave: Jonas er Udvalgt. På min efterskole havde de sådan et fint lille bitte bibliotek der dog havde overraskende mange gode bøger. Jeg husker at det var en af de bøger der satte meget i gang på første-salen. Specielt da jeg selv er/var lidt af et kontrolmenneske og fandt mange beslutninger bare slugte energi. Fri vilje er retten til også at tage dårlige beslutninger for os selv. Men den måde de får stillet samfundet op - er man så overhovedet i live uden? Det var en god bog og jeg ville/vil gerne se filmen. Og så er det måske på tide at undersøge resten af serien.Jeg indser at indlægget på dette tidspunkt er gammelt (jeg begyndte på det 11 september) - men stadig aktuel, lige som filmen. Jeg ville egentlig have samlet flere kommentarer på forskellige indlæg sammen, men de står åbenbart ikke i kø pt. Måske fordi halvdelen af dem ender med ikke at blive udgivet, måske fordi kommentaren bliver skrevet efter at have set indlægget på et tidspunkt hvor mit hoved ender med at overanalysere og erklære det upassende at kommentere netop da... og senere bliver det glemt. Doh... Måske kommer disse derfor fremover til at blive udgivet enkeltvis. Eller ikke. Måske er det i grunden bedst bare at lade det udvikle sig, som det selv har lyst... slippe kontrollen lidt, eller hvad man nu skal kalde det. Eller hvad?
Udgivet søndag d. 06. December 2015
1400 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie