Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Good day and many plans

I dag har været en god dag. På trods af træthed og svimmelhed - en god dag! God produktiv på arbejde! Oven på en god hyggelig  (om end også svimmel og utilpas) lettere produktiv men først og fremmest nerværende aften hos far (meldte fra fra karate) i går er det endnu bedre. Det var alt for mange ting jeg skulle holde styr på med den kommende tæt-pakkede juletraditions weekend og afslutning til Japansk Kurset i aftes.

Fredag (i morgen) har jeg endelig tid ved lægen igen, og håber at få nogle svar.. Jeg har så også to tider i næste uge, men et andet sted. Men fredag skal jeg også til medarbejder-møde på skolen, og kreativ workshop efterfølgende snert efterfulgt af julefrokost. Jeg er spændt på om det bliver for meget... eller, bekymret/opmærksom er måske bedre ord. Lørdag skal jeg hjem til far hele dagen til julehygge. Gå/samletur i skoven, juledekorationer, småkagebagning og det hele. Emil skal arbejde, så jeg skal egebtlig have arrangeret kørsel (i morgen) - måske med farmor eller Sarah blev jeg foreslået i går. Han skal også forbi talentcenter træningen, så kommer nok først forbi til Adams traditionelle chilli con carne. Egentlig var der DAI forbundsmesterskaber i karate, men det er på mystisk vis lykkedes dk's andet karate forbund, DKF (Dansk Karate Forbund) at få fucket op i og forpurret det...

Søndag er der Borbjerg Mølle, og i næste uge weekend-træf med MMD'erne. Der ligger også noget karate graduering og afslutning og svømmer rundt, vist før 3. og 4. Advent. Dertil MockChristmas med mor omkring 3. Advent og med omkring d. 4 Advent... selve julen bliver med Emil's familie - første gang jul væk hjemmefra. Det bliver både spændende og skræmmende.

Alle de planer, garh - det er jo slemt nok under almindelige vilkår, hehe ^^"

Men, i dag var der jo også den der sidste aften til Japansk Kursus. Heldigvis starter der vist et Begynder + Let øvet hold op igen i 2016 efter vores alles forespørgsel.

Sidste aften var julefrokost aften. Vi, hvis telefoner havde været lydte i timerne, skulle medbringe kage. Vi havde joket med at Yuka sensei skulle komme med en japansk kage, og så skulle jeg medbringe en dansk. Det blev drømmekage, som jeg skyndte mig at få handlet til og komme igang med efter arbejde. Der var også gave til pakkeleg, som jeg skulle have fat i / fundet og pakket ind. Og nogle kunde-projekter jeg skulle have styr på.

Og i bad - mit hår var virkeligt trængende efterhånden. Outfit-med-hat trængende faktisk, hehe.

Men det gik i sidste ende rigtigt godt. Jeg vil gerne skrive eller fortælle lidt mere om aftenen, men ikke nu - nu skal der jo soves, så jeg måske kan få indhentet lidt af det tabte fra i nat.

Det kribler i fingrene efter at vlogge igen, men de spredte optagelser jeg har forsøgt mig med, er aldrig rigtig kommet vidrere. Så måske prøver jeg i morgen. (Var det noget i kunne tænke jer at se?) Ellers må jeg se om der bliver tid, fokus, overskud osv til et indlæg

Godnat derude!
おやすみ なさい!

Gode ting fra i dag: god produktiv dag på arbejde, joken og kontakt med andre kolleger, snak med projekt-klient (lettende), bøflen med hubs, nussen (og leg) med Fluffy, Japansk afslutnings aften (pretty much det hele), bacon omelet til aftensmad.
Udgivet torsdag d. 26. November 2015
1 kommentar og 1305 visninger

Hverdagsliv JapanskKursus Work

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 29 November 2015 00:07

To spørgsmål... (bare en leg)

1:Hvad ville der ske hvis du aflyste alle aftaler i Hele december og bare lavede absolute ingenting, fra nu og til det nye år?

2: Hvad ville der ske hvis din krop stod helt af tog'et, du måtte ligge dig syg pga feks stess eller anden psykisk lidelse fra nu af og på ubestemt tid.


Livet handler ind imellem om at mærke efter, lytte til sin krop og mærke efter.. og for gud skyld tage signalerne alvorligt.

Kan ikke se hvad jeg skriver mere pga den der send knap, som igen ikke flytter sig selv ned.

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie