Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Good weather for karma, for a change

Jeg var heldig med vejret i dag. For en gangs skyld har universet været enig i en af mine beslutning, at blive 5 minutter ekstra på arbejde for at nyde en kop ny og spændende te (Kusmi te med mint og chokolade), og belønnet mig ved... ikke at blive gennemblødt på vej hjemVar jeg trådt ud af døren som jeg ellers havde planlagt, så var jeg trådt lige ud i...


... regn, regn og rigtig meget af det lige på én gang. Et mindre vandfald faktisk Det artede sig også godt for mig, da Emil besluttede sig for at skaffe den sushi hjem til aftensmad, som jeg så længe har cravet

Det er rart når der er medvind ind imellem
Udgivet tirsdag d. 28. Juli 2015
1605 visninger

Weather Karma Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie