Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Graduering nu xD Og netparty

Haha, hey fowks Spørg så lige hvem der har været oppe til karate graduvering i dag, og spørg lige om det gik godt ^^ Det gik nemlig supergodt (for mig i hvert fald) - jeg lavede en flot graduvering fik jeg afvide, og jeg bestod til mit næste bælte, orange Og ved i hvad det betydder? Aldrig mere pis-gult bælte, weee! Det eneste han havde at sige til mig, var at jeg skulle tro mere på mig selv Og så kom jeg forresten til at gå lidt af min kihånd igen (grundteknikker), nemlig cirkelspark og jakizuki (et slag), for at vise, at jeg godt kunne slå hårdt. Så jeg skulle losse sådan nogle ordentlige slag og spark til min sensei, haha
Tanja bestod endda også, selvom hun havde en del problemer med sine kataer, som hun ikke kunne huske :S Men hun bestod heldigvis også til orange

Nå, men nu vil jeg tilbage til denne nørdeaften (aka netparty) jeg er med til her Jeg skal spille CounterStrike og nørde noget html
Udgivet lørdag d. 14. Juni 2008
1072 visninger

Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie