Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Grænsehandel, projekter og masser af omeletter!

Tja, han sagde da godt nok, at han ikke ville tage noget med hjem, nu han skulle til Tyskland for at hente sin søster, der var blevet træt af hirakiet på arbejdspladsen der... Emil altså... Selvom han nu skulle forbi grænsen og sådan. Men han endte da med at falde for fristelsen alligevel og hjembragte til mig en skøn lille portion af Tequila Rose (mindre stærk, og med smag jordbær eller sådan noget), samt lidt eksperimenterende chokolade... Popcorn i chokolade? Det lyder da vildt underligt, hva? Troede ellers kun det var Marabu der lavede den slags mystisk chokolade, men åbenbart ikke ^^" Tak skat!

Tequila Rose og eksperimenterende chokolade

Og mens han var væk i går, fordrev jeg tiden med at lave projekt - vores website med billeder fra Berlin-studieturen. Jeg mødtes med de andre på skolen - den ene i gruppen er desværre blevet syg, noget med en knogle i øret, der påvirker balancen, så denne er konstant kvalm og svimmel. Stakkel! Kender folk der har måtte gå med rollater et halvt år, pga. virus på balance-nerven, og det med øreknoglen skulle vist give samme resultat :S Så vi andre tager os gladeligt af hele opgaven! Og til aftensmad/frokost, da jeg kom hjem, besluttede jeg at forsøge mig med det der omelet igen. Ja, jeg er jo blevet helt fan! Det blev basis igen, men med et mix af stegt rød pebberfrugt og stegte champignon - og det kan godt anbefales

Omelet alle Gulde med rød pebber og champignon svampe

Udgivet fredag d. 19. Oktober 2012
6 kommentarer og 2660 visninger

Hverdagsliv Food Sukker

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 19 Oktober 2012 11:30

Mmm en lækker omelet... Vi fik faktisk også omelet i går og kæresten synes også vi skal ha det i dag, så her er det også et hit Ja og så er det pisse nemt og hurtig...

JGravatar Jenni 19 Oktober 2012 12:08

Ja, det er også hvad jeg har fået atvide - udstrækning. Og øve, øve, øve! Men det er svært. Det er som om min krop bare ikke er bygget til det. =D

Tror du ikke, det var CrossFit games i Århus, du så video fra? =)
Men ja, jeg træner jo CrossFit - så man dyster på tid, omgange eller repetitioner. Der er noget point-system over det...

Jeg skal vist stille op næste gang - er jeg kommet til at love. UPS! =D Men det kræver de squat er på plads

Hvilken farve bælte har du? =)

AGravatar Anna-sofie 19 Oktober 2012 23:29

Det ser dælme lækkert ud :-) Skulle måske prøves:-).

Vil også gerne snart til Tyskland:-)

GGravatar Gulde 20 Oktober 2012 15:16

Jeanette: Lige præcis, og det er desuden en nem måde at tømme køleskabet - man kan jo komme nærmest hvad som helst i (hvis man vel at mærke kombinere det rigtigt)

GGravatar Gulde 20 Oktober 2012 15:26

Jenni: Jeg er brun bælte nu Der findes 3 grader af den inden for vores karate-stilart, og jeg har det højeste, såå, mit næste bælte ville være sort

GGravatar Gulde 20 Oktober 2012 15:29

Anna-Sofie: Det kan i hvert fald anbefales! Som Jeanette skrev, er det let, lækkert og hurtigt

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie