Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Guilty Confessions Tag

Som skabt/tagget af Bubz

What is your guilty pleasure?
Undersøge/opsøge ting som kommentarer, artikler om reality personer eller andet selvom jeg ved det vil irritere mig. Jeg nyder.. på en måde... at ryste på hovedet af når idioter (nok nærmere fjolser) åbner munden.

Share something you did a long time ago that you're still ashamed of.
Da jeg gik i det forkerte omklædningsrum som ung-teenage, og halvejs have taget tøjet af, før en gut kom ud af badet, og... i ved, var en gut?

Share one bad habit you have.
Jeg gennemgnaver mine kinder... Min far mener det er en nerveus habbit, men jeg tror også den til tider titter frem når jeg kommer i en nær-kedsom situation. Jeg ved ikke hvad der får mig til det, og nu bliver det nok lidt klamt, så på forhånd undskyld. Men det er måske kombinationen af at mærke de forskellige texturer af makværket i kinden - altså de forskellige stadier af sår og heling, kombineret med smagen af blod, som jeg af mystiske årsager godt kan lide i små mængder, sammen med... tja... smerten. Gør det mig til masochist?

Reveal one lie you've told. Big or small.
... at jeg allerede "abonnere" / donere til en eller anden sag. Men hallo, det bliver altså frustrerende at blive antastet af den samme organisation 5 gange på den samme gåtur gennem gågaden

What is one silliest thing you got upset or angry over?
Forskellige regler i spil/lege - og når folk himmelvender øjne fordi jeg vil være sikker på hvilke regler vi følger... Dødbold fx. Er man selvdød hvis man rammer nogen i hovedet eller ej? Hvis personen selv dukker hovedet ned i bolden? Må man gå med bolden... Er man først med igen når den der skød er død... eller allerede efter man har taget "straffen" for at dø (fx. 10 armbøjninger)... eller når man får fat i en bold?... og for par-dødbold hvor man skal stå ståtrold stilling til makkerne har befriet ved at kravle gennem benene (hvis ikke begge er døde) - må man blive siddende i befrielses-handlingen (som i på alle fire mellem den andens ben gået i stå halvejs igennem) og hvor længe? Må man vente på at nogen kravler ud for så at skyde dem? Må man holde på bolden når man er død? Må man kravle igennem med bolden. Rundbold er lige så slemt!

Something you're really bad at:
At håndtere mennesker, særligt de små endnu-ikke-helt-udviklede størrelser. Hvad gør man når de græder? Hvis ikke mine øre og mit nærver er nok, er mit arsenal af what-to-does som regel rimeligt tomt

Share something you preach but never do.
At få sovet nok! Jeg kæmper stadig med den, suk...

Have you ever stolen before? If so,what?
Jeps! 2 tuber tandpasta! Jeg handlede, var for doven til at tage en kurv, og tænkte "Hey, jeg ligger det bare lige i lommen, og husker at få det op på båndet ved kassen!" Det gjorde jeg selvfølgelig bare ikke med min fantastiske guldfiske-hukommelse. Min samvittighed krævede af mig at jeg skulle gå tilbage og betale i informationen. Oh the shame... Man kunne bare så på de overraskede, skeptiske, fnisende medarbejdere at de tog mig for en tyveknægt med kolde fødder og en løs skrue i øvrigt

Reveal one act of revenge.
Jeg havde en periode med Emil hvor vi var dårlige til at snakke sammen om ting. Han havde det med at forestille sig at jeg har et eller andet tankelæser gen som gør mig i stand til automatisk at regne ud hvad der foregår i hovedet på ham, og hvad han ikke bryder sig om at jeg gør, og hvad han var sur over. Rigtigt tøset, ja... jeg gjorde sikkert det samme nogle gange, men andre gange sagde jeg tingene til ham som det var - i min overbevisning om at det er rarest hvis man hører det, så man ikke behøver bekymre sig om at der ligger noget og nager. Well, he didn't do it. Så jeg holdt op med at gøre det... Den der rigtig kliche tøse manér med at være sur men aldrig fortælle hvad man er sur over. Jeg tror jeg fik fremført en pointe Eller rettere: Jeg ved det, for han blev lige så frustreret, som jeg plejer blive over ham... og kunne godt fatte pointen da jeg smed tilbage, at det var hvad han plejer gøre, så det virkede faktisk! Tænkte jeg var godt at få med for lige at vi ikke bare endte med begge to at være tøsede

Name somebody you used to envy.
Misundelse er en grim ting. Og jeg besidder den stadig! Jeg misunder mange, som ser ud til at have styr på deres liv... eller bare aspekter af det som jeg ikke har. Fantastisk indstilling med sociale medier i dag, hva'?

Mischievous thing you did in your childhood
Jeg klatrede... meget. Op i børnehavens flagstang fx (pædagogerne var ikke begejstrede!) i ført gule gummistøvler. Eller henover hegnet, så jeg kunne løbe hjem bagefter, fordi.. en anden pige plejede blive lukket ind og ud deromme, og jeg følte åbenbart bare lige for at tage hjem... Hverken min mor eller pædagogerne var begejstrede, og det er jeg heller ikke set i bakspejlet, for der var da et par (sikkert vældig rare og blot bekymrede) mænd i biler der rullede vinduet ned for at spørge mig hvor sådan en lille en som mig mon var på vej hen. Janni-5-år så ingen fare, men Janni-fra-nutiden kan godt høre alarmklokkerne ringe ^^" Så igen, det var sikkert bare en flink og bekymret mand
Udgivet torsdag d. 11. December 2014
1845 visninger

Tag

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie