Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Har du en guilty pleasure?

Jeg har mange guilty pleasures. Her er en af dem: Jeg elsker at opsøge/undersøge ting jeg ved pisser mig af... På video eller i tekst altså.

Jeg kigger tit i kommentarene til videoer fra populære youtubere... og søger efter de negative kommentarer (samt haters og trolls) og er somme tider (dog sjældent) inde på et af de der hate sites og snuse, hvis jeg støder på en kommentartråd på youtube der virker spændende, men det er ikke rigtig min stil. De er som regel for... langt ude og langt nede. Så får jeg ondt af de stakkels folk der står bag sådan en side... de aner ikke hvilke reele hobbier der findes derude... Jeg har også ofte roddet forummer igennem efter de der tråde hvor en eller anden idiot åbner munden... og får tørt på
Eller en youtube korrespondance af videoer.

Og de der flinke videoer hvor folk advare dig mod et eller andet... Yup... "Lad være med at åbne den dør" - der kunne lige så godt have stået et "kom bare ind" skilt på det så, selvfølgelig skal jeg se videoen. Og blive lige så forarget som dem der advarede mig i første omgang.

De er ikke fordi jeg selv efterlader den slags slam, jeg forsøger i hvert fald på ikke at gøre det. Så det er ikke fordi jeg selv er en hater/troll/træls type. Så jeg har egentlig ikke forståelse for hvad jeg finder spændende ved det. Og det er ikke fordi jeg holder mindre af mine favorit-youtubere af den grund - jeg ryster jo som regel på hovedet af det der bliver skrevet. Jeg ved det ikke... Men det er måske af samme årsag som når jeg ser Special Victims Unit. Adrenalin?

Jeg tænker at nogle måske får det skandale-fix gennem kendisser og reality deltager, men de har bare aldrig interesseret mig. De er også bare mennesker.

My guilty pleasure... exept not really though! Jeg skammer mig ikke
Udgivet onsdag d. 07. Januar 2015
1 kommentar og 1613 visninger

AskGulde

Kommentarer

IGravatar Ilhja 08 Januar 2015 17:45

Nogle gange så nyder jeg også når trolls får tørt på!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie