Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gulde atter tilbage - video log

youtube video
Udgivet mandag d. 11. Marts 2013
4 kommentarer og 1919 visninger

Vlog Video

Kommentarer

CGravatar Cathrine 11 Marts 2013 08:22

Åhhh, stakkels Gulde!! Sikke en stemme, men det lød lidt sjovt. Håber du snart bliver rask!

Svar fra blog:
Ej det lyder også bare hyggeligt Oh ja, mit mad blev helt vildt godt! Men når der er så meget ost i så kan man bare næsten ikke spise noget hehe Så det står nok på rester idag!

Hehe, kender det godt, når jeg kigger tilbage på andre billeder havde jeg også bare gummistøvler på med for store skrigrøde overalls på og en sweater inden under. og så mudder i hele hovedet. Hvorfor er det lige at man var så flot da man var barn ? hehe

IGravatar Ilhja 11 Marts 2013 11:29

Efter at jeg fik ny harddisk har jeg ikke kunne få lov til at komme til mine ekstern harddiske uden at skulle formatere dem så derfor er det blevet til cd'er. Men det er også mest mine tekster og mine billeder der er vigtige at få gemt.

Ellers kan du jo lave zip filer af alt hvad du vil have gemt og så lægge det op i en mappe på dit webhotel som ekstra backup.

Ja planterne er spænnende, Triton har dog ædt den ene blomst -.-'

JHGravatar Jeanette Henriksen 14 Marts 2013 12:10

Nedern med nedern på... Dog ser det ud til at du holder humøret oppe og det er rigtig cool.. Din stemme lyder ret sjovt, men nok ikke helt godt at slide den endnu mere ved at snakke så meget.. Ha Ha... Håber du har fået det bedre.. og ellers var det rigtig hyggeligt med en video..

GGravatar Gulde 17 Marts 2013 10:47

Cathrine og Jeanette: Ja, det lød ret sjovt, men efter den video må jeg indrømme at jeg var godt træt af at høre på mig selv med den mærkelige stemme ^^\" Godt den er normal igen nu

Ilhja: Hmm, det er heller ikke nogen dum idé

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie