Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gulde Doodles farvede drømme

Eller, én doodle i hvert fald. Jeg er blevet lidt fan af at skrible på Paden (Samsung Galaxy tablet), da den har trykfølsom pen eller touchpad. Hvad enten det er det ene eller andet, giver det hurtigt en mere dynamisk tegning, end hvad en pc-mus kan klare, og et klart mindre arbejde, end det ville kræve at tegne, scanne og rentegne. Sidste gang eksperimenterede jeg også lidt med textur/pensel valg, og fik således mulighed for at farvelægge den tusch-agtige figur med farveblyants agtig textur, hvilket jeg synes var både sjovt, anderledes og lidt fint

GuldeDoodles, drømmer i farver


Inspirationen er fra citatet, som jeg stødte på i en krimie i dag, fra en serie jeg dog ikke genkender. Jeg har set en af karakterende før, men i en anden serie om advokater, så det tæller ikke rigtigt. Lød, som billedet viser "Dreams can only make sense to the dreamer". Det var vist nævnt som en modsætning til matematik og logik - noget subjektivt fra person til person. Jeg kan kun være enig. Alle drømme handler om én selv, og er baseret på de personer man kender eller har set eller skabt, samt scenarier hjernen har mulighed for skadefrit at afprøve på os. Man kan læse meget om éns personlige problemer og værdier gennem tegn i drømme. Måske netop derfor går jeg en del op i drømmetydning, men jeg tror faktisk citatet er korrekt i den retning, at man kun selv kan tyde sine egne drømme. Man må finde den betydning der giver mest mening for sig selv - og kun selvet kan derfor finde den. Eller sådan noget i den retning - kan ske jeg bare skulle gå i seng og hengive mig til mine egne drømme i stedet for at vrøvle jer ørerne fulde
Udgivet søndag d. 06. Oktober 2013
1 kommentar og 2240 visninger

Dreams GuldesDoodles Tegning

Kommentarer

CGravatar Cathrine 07 Oktober 2013 19:31

Elsker dine doodles !

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie