Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gulde kan ik' li' aprilsnar xD

Jojo, det var jo den første april i går, hvilket betydder at alle går rundt og narre hinanden på diverse mulige og umulige. Heldigvis for mig, er jeg ikke helt så nem at narre, så de kunne da bare komme an, hehe. Jeg selv havde så min egen helt specielle måde at narre på - nemlig ved ikke at narre. Det lyder lidt mærkeligt, men det er grunden til jeg ikke så godt kunne lide dagen i går... ser i, jeg er MEGA dårlig til at lyve, forstået på den måde, at jeg ikke bryder mig om det. Og for det meste kan jeg heller ikke lide at narre folk. Så dagen i går var for mig præcis som alle andre dage - eller det ville den have været, hvis ikke alle mennesker havde vandret rundt i et paranoid hun-forsøger-sikkert-at-lave-aprilsnar humør. For det betød nemlig at når Gulde snakkede helt normalt til folk, så troede de slet ikke på hende, fordi de troede hun lavede aprilsnar. Så da hun fortalte sin Emil om hvordan hun om morgenen var blevet snuppet i toget for at kører uden billet, troede han ikke på det. Selv om det passede, for hun havde nemlig ikke fået betalt sit togkort. Heldigvis fik den flinke kontrollør medlidenhed med hende og lod hende kører med alligevel, uden at få en bøde
Hendes veninde, Tanja, som skulle øve til en koncert på gymnasiet dagen efter, troede heller ikke på Gulde, da hun fortalte at en anden veninde også ville komme ud på gymnasiet, og, og, og...
Nej vent nu lige lidt, her sidder jeg jo pludselig og omtaler mig selv i 3. person - gaia! Jeg må få mig et liv, haha

Men i dag er det jo ikke den første april længere, hvilket på en måde er en skam, for dagen har rent sagt været rigtig dårlig. Skolen var ellers meget okay, vi havde en hyggelig tysk time, en nogenlunde okay musik time og en sjov fysik time. Mareridtet startede på vejen hjem, for som sagt havde jeg ikke fået betalt mit togkort, hvilket ville sige, at jeg ikke kunne kører med toget medmindre jeg nåede at få betalt kortet på stationen, eller fik købt billet. Og i samme øjeblik jeg sætte min fod uden for skolen, falder himlen ned over mig, som store mængder af regn, der bare stod ned i stråler. Meget lokalt regnvejr, for i min egen by ikke så langt væk havde de ingen regn fået. Men det stod altså ned, og jeg kunne heller ikke tage bussen uden togkort (jeg har ingen penge til busbillet). Så jeg måtte gå i regnvejret, der dog stoppede på halvejen, kun 7 min efter det var begyndt. Alligevel var jeg så gennemblødt at jeg lignede en druknet mus, det var kommet vand i min skoletaske, og togkort + pengene til at betale det, var blevet våde. Øv øv øv, hvor jeg bare havde lyst til at smadre noget!! Grr, jeg var gal. Jeg har nu stadig lyst til at smadre nogen, så det er et held jeg skal til karate i aften
Men da jeg endelig nåede stationen skulle jeg så skynde mig at få betalt togkortet. Det virker jo meget logisk at man betaler togbilletten til togkortet på togstationen. Men nej, nej, det kan man ikke, for det ville jo være smart!! Så selvfølgelig skal man finde en bank eller posthus at betale det i, det er jo klart, altså, det kan jo ikke være anderledes... altså selvfølgelig *med sarkasme* Så jeg måtte koste dyre penge på at købe en billet, kører hjem, og så betale togkortet. Genialt ... (not!:G12

Men der har da også været nogle lyspunkter (ud over det med, at mit internet nu heller ikke funger ordentligt, når jeg er på skolen) - fx er der en del der har tilmeldt sig Q-link fifuen - hvilket gør mig glad. Jeg for set nogle nye sider - fx den her som jeg før ikke anede eksisterede, hvilket er ærgerligt, for den er faktisk ret sej.

Nå, men nu må jeg hellere komme igang med min matematikaflevering til i morgen, ellers ender jeg bare med at sidde oppe til klokken 1, som jeg gjorde det igår med min fysikrapport. Så må jeg håbe jeg kan koncentrer mig for Hømming (min mave ). Han er i mega dårligt humør, og så snaksagligt råbende, at jeg knap kan hører hvad jeg tænker, hehe.
Udgivet onsdag d. 02. April 2008
1476 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie