Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gulde VS Ilhja

Jeg er ikke sikker på hvad jeg har roddet mig ud i, ved at dele dagens fund af minimalisme/declutter inspiration med Ilha... Som nu The Minimalist Game ... Som hun nu har lokket mig med i. Jeg er... var... er... ellers noget tøvende, for perfektionisten i mig vil jo helst have perfect score, og efter at have fulgt processen fra Theresa / Sami Dolls der har en dyst imod hendes mand, er jeg ikke sikker på om jeg har hverken ting, mod eller motivation nok til at nå op på 500 ting... Men nu ser vi hvor langt jeg kommer

Legen går i enkelthed ud på at smide X ting ud X dag i 30 dage... 1 ting den første dag, 2 den næste, 3 dagen efter osv. til man når til 30 ting på den sidste dag. Den der kommer længst i at have opfyldt kvoten har vundet... og hvis vi begge når i mål, er sejren fælles, for så har vi begge fjernet 500 overflødige fysiske ting fra vores liv I den originale leg hedder det, at tingene skal være ude af huset inden midnat samme dag... men vi har tilladt et lille twist med en resserveret ud kasse - vis skal jo gerne have alting sendt afsted på mest hensynsfulde og ressource-bevidste måde, for hvis der er andre der kan få værdsatte skatter ud af det der for os bliver "skrammel" er det jo klart at foretrække over containeren.

Vi har aftalt at køre udfordringen med billeder af de ting vi declutter på Instagram - profilerne er an_ilhja (hendes) og guldefisk (min, Gulde var optaget ). Vi har desuden lavet et hastag, #GuldeVsIlhja, fordi det er dét alle de cool kids har Og så har i en mulighed for at følge med Skulle I få lyst til at lege med, kan jeg kun anbefale at i prøver det selv Jeg tænker stadig at udfordringen ville have været en hel del lettere, hvis man fik den, før man selv har haft gang i den store declutter-rive... som for mit vedkommende har været en længerevarende process helt tilbage fra da jeg kom hjem fra efterskole, og mit værelse stadig mest af at kunne tolkes som en krydsning mellem et bibliotek og et loppemarked ^^" So far so good.

Der vil nok også jævnligt komme en opdatering på bloggen, om hvordan det går, hvad der er røget og hvad vi ellers har fået af oplyste øjeblikke .. i ved, fordi man som blogger ikke rigtig kan lade væreVi skød udfordringen igang ved midnat, så vi har begge fundet vores første ting. Lad os våge fjerene!
Udgivet søndag d. 10. August 2014
5 kommentarer og 2265 visninger

GuldeVsIlhja Minimalism Declutter MinsGame

Kommentarer

IGravatar Ilhja 10 August 2014 09:10

Og hvad med mig? Jeg har da været igennem en del gange herhjemme også
Og ja, vi er helt klart cool kids!
Og som ivrig starter har jeg allerede fundet tingene til i morgen -.-'

JHGravatar Jeanette Henriksen 13 August 2014 01:31

Synes i er mega cool og det er faktisk lidt sjovt at kigge med via instagram..
Glæder mig til at se meget mere og jeg ved i kan.. for i er som sagt cool..

Knus <3

SGravatar Simone 13 August 2014 22:26

Hahaha! Sikke en god idé!
Jeg er en rigtig samler, så jeg ville aldrig kunne klare "opgaven".
Held og lykke med det!

Simone
Microcut.dk

SGravatar Simone 17 August 2014 23:29

Hahah hvad sker der forresten for det gun i baggrunden, søde? Haha

Simone
Microcut.dk

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 04 Oktober 2014 01:00

Simone: hehe, thouse are not mine

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie