Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gulde, who's that? The long intro...

Det er mig der er Gulde, ja, eller Janni, og man kunne godt beskrive mig som en ung, aldrig kedende, tosset, dansk, guldfiske-pige med et ton af hobbyer! Og for den kvikke, ja, dette har stået et andet sted på siden før Hvis du har læst det én gang, så skip hellere, der er intet nyt i det, andet end at jeg har indset det er for langt til en "kort" intro

Jeg er 23 år, født d. 5. januar i en lille by i midtjylland, et område hvor jeg stadig bor, men nu sammen med min Emil/kæreste og vores 2,5 årige kat Fluffy. Jeg har også to søskende, bette-bror Tommy/Egon og bette-søs Heidi-Smil, samt to til i bonus.

Jeg keder mig aldrig, kunne være mit motto, for jeg interesser mig for meget. En af mine passioner er at lave hjemmesider som denne jeg har haft siden 2006. Jeg fulgte samme passion, da jeg i 2013 gennemførte uddannelsen som multimediedesigner på EAMV i Herning, men interessen begyndte allerede tilbage i 2003.

Jeg holder også af at læse, surfe på nettet og nørde i ting der interessere mig som sundhed, webudvikling og sociale medier. Dertil elsker jeg at være kreativ med alt muligt fra fotografering, blogging, skriveri, tegning, design, musik, sang og klaverspil til at lave smykker, koder eller bare alternative løsninger i det hele taget. Jeg er også en tænker og drømmer, med interesse for både natten med de eventyr mine drømme tager mig med på, og dagen med de historier mit hoved fantasere sig frem. Jeg håber jeg en dag kan spinde dem sammen til en bog, måske flere, som også andre vil læse og nyde.


Jeg må også hellere nævne, at jeg er karatepige, og blandt andet har det sorte bælte, samt har deltaget i en hulens masse turneringer. Jeg træner karate 4 gange i ugen, svarende til 7,5 timer fordelt 2 traditionelle og 2 dages træning på kampholdet.


Alt dette, er også hvad bloggen handler om. Jeg er vel, hvad man kalder en livsstilsblogger, for jeg blogger mit liv, mine tanker og alt hvad der fanger min interesse. Jeg videologger også af og til. Jeg har svært ved begrænsning, og det afspejler bloggen også - jeg holder mig ikke til bestemte emner, selvom nogle selvfølgelig dukker oftere op end andre, eksempelvis tankespin, karate, drømme og nørderier.

Ja, for den kvikke, dette er hvad jeg før skrev på min om side. Jeg var vild med formuleringerne og overgangende, men kunne godt indse at det er... en den lange version, og ikke den korte version, det burde være. Så i får den lange her, og den hurtigere, kortere version på om siden. Selvom der sikkert stadig er plads til forbedring

In english please?


Gulde, that's me, Janni too, and I could be described as a young, never bored, crazy, danish, goldfish-girl with a ton of hobbies!


I have the age of 23 years, born January 5th in a small town in Mid-Jylland, an area I still live in, but now with my Emil/boyfriend and our 2.5 year old cat Fluffy in a small appartment. My native language is danish, but i do also speak english and germen. I have two siblings, lil-bro Tommy/Egon an lil-sis Heidi-smile plus an extra two in bonus.


I'm never bored could be my motto for I'm a girl of many interests. One of my passions is building websites like this one, which I've had since 2006. I was following the same passion when I passed the Multimedia Design and Communication education in 2013 at Eamv in Herning. The interest however started already back in 2003.

I also like to read, surf on the web and be neardy with I have an interest in like webdevelopment, health and social media. In addition I love being creative with all kinds of things from fotography, blogging, writing, designing, music, singing and playing the piano to creating jewellery, coding or alternative sollutions in general. I'm also a thinker and a dreamer with an interest in both the dreams of the night with the adventures they bring me on, and daydreams with the stories my head likes to fantasize. I hope one day I will be able to wiend them all together to a book, maybe more, that also others will read and enjoy.

I should proberbly mention too, that I'm a karate-girl and have the black belt. I train karate 4 times each week, which is about 7,5 hours for 2 days of traditional training, and two on the fighting team.


All this is also why my blog is about. I guess I'm what they call a lifestyleblogger, for I blog about my life, my thoughts and everything that catches my interest. I even videolog every now and then. I dont like to constrain myself and the blog is reflecting that - I don't stick to certain themes, though some of course accours more often than others like thoughts, karate, dreams and neardy things.


If theres more you wan't to know, just ask - I don't bite, and only hits now and then.
Udgivet fredag d. 17. Oktober 2014
2343 visninger

WebsiteThrowback

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie