Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gulde.dk - nu også på Facebook

Hey folkens, jeg vil bare lige nævne, at Gulde's blog (jeps, det er denne her) nu også er "kommet" sådan rigtigt på Facebook, og har fået sin egen side, så det nu er muligt at give bloggen en (^_^)b og følge med i nye indlæg (hvis der nu dukker noget spændende op) direkte fra Facebook.

Adressen er: www.facebook.com/guldedk

Og jeg ville da blive glad, hvis i lige ville smutte ind og give bloggen en tommen, eller måske komme med et forslag/request til fremtidige posts.
Udgivet fredag d. 25. Januar 2013
1 kommentar og 2353 visninger

SocialMedia Facebook

Kommentarer

CGravatar Cathrine 25 Januar 2013 08:33

Uha jeg elsker når det er stort og rummeligt, og lyst. Sort/grå/hvid tema vil nok altid kører i vores hjem og så med farverne lysserød og orange fordi det er vores ynglingsfarver, selvom de er mega sværre at sammensætte. hehe. Ja man kan jo aldrig blive helt enige om stil, og især her i blogland kan jeg se at der er mange bloggere jeg langt fra er enige med

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie