Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gulde's Doodles - Its a thing now

Jeg viste jer tidligere nogle af de små doodles eller tegninger af mig som chibi af mit indre dyr (kaldet en fursona) Gulde - og det lød til at der var positiv respons, i hvert fald ikke noget negativ, i forhold til at vise flere på bloggen. Jeg tegner én dagligt (selvom jeg dog lige for tiden har lyst til bare at blive ved og ved, hehe) som bliver postet på instagram, og således kan ses ude i siden af bloggen. En gang ugentligt, og jeg har besluttet det skal være tirsdag, vil jeg poste de samlede doodles fra den forgangne uge i et indlæg her på bloggen, så i alle kan se dem der Da hver doodle afsplejler et eller andet aspekt ved den dag den blev tegnet, er det også en måde at få resumeret lidt af min uge på både godt og ondt i forhold til mine "Positive Thinking" posts, som jo kun fokusere på det gode. (Hvilket i øvrigt minder mig om, at jeg stadig skylder et par af de posts). Jeg skriver overraskende få "hverdags" blogs om hvad jeg har lavet, i forhold til da jeg startede med at blogge. Godt? Skidt? Det ved jeg ikke, men forandring er vel uundgåelig.. er det noget i savner?

Jeg har endnu ikke helt besluttet hvad denne krudsedulle-serie skal hedde, men jeg tænker lidt i retningen af "Gulde's Doodles", "Gulde Doodles" (som jeg kaldte det før), "Doodles dag" eller "Doodles day" - men jeg er mere end åben over for andre forslagSom det ses har jeg det meste af ugen været syg, og derfor rendt rundt med mit gråstribede halstørklæde. Det har dog også hjulpet - jeg krydser fingre for at sygen lægger sig pænt nu, og ikke springer op igen efter et par dage, som den gjorde sidste gang Lørdag var jeg desuden i biffen med min kæreste og mine søskende og se Oz the Great and Powerfull (og efterfølgende til middag hos min mor) og søndag var jeg på besøg hos Emil's forældre, hvor vi havde Fluffy med. Det bette pus (tykke dyr!) blev totalt stresset over alle de nye ting og dyr og lyde udenfor, men havde det helt fint med at trunte rundt indenfor. Dog har han for vane at ville angribe alle de dyr han ser, inklusive Emil's forældres chefer Zuri, som finder sig i det og lader sig jage væk, fordi hun ikke kan finde ud af hvad hun skal gøre ved den duuumme fremmede kat som JEG er kommet med. Havde det ikke været min, havde den fået en rusker. Det er ikke nemt at være hund så, hehe
Udgivet tirsdag d. 02. April 2013
2040 visninger

GuldesDoodles Tegning

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie