Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gulde's Doodles uge 14

Ugens højdepunkt har helt sikkert været Danmarks Mesterskabet, som jeg har vundet, hvilket jeg endnu ikke har fået mig taget sammen til at skrive til jer... flot Gulde! Men jeg har vundet! Og er rent faktisk officiel Danmarksmester nu, hvis i stadig skulle have misset det - jeg har sagt det til gud og hver mand efterhånden, sådan føles det i hvert fald ^^" Jeg har også tisset i en kop, sådan som man nu skal det når doopingkontrollen kommer og vil høre om al den medicin og piller man har spist indenfor den sidste uge (MEGET!)... Det var en stor oplevelse, så stor at den i stil med pc-crashet faktisk har fået mig slået ud af mine rutiner og bragt mig bagud i nogle af mine serier - krydsedullerne fx. Men her er den forrige uge, og så håber jeg, jeg får lagt sidste uge op engang i dag også, så vi er med igen ^^"

''Fuck you haters''' - ''Why you tell meh!? I'm no hater!??!''

Udgivet mandag d. 15. April 2013
3 kommentarer og 2190 visninger

GuldesDoodles

Kommentarer

CGravatar Cathrine 15 April 2013 15:29

Så søde tegninger og stort tillykke.

IGravatar Ilhja 16 April 2013 21:09

Cecilie får lavet en del til dels. Jeg er noget hurtigere end hun er og så laver jeg dem også tit om dagen/aften fordi det har været en måde at holde mig lidt igang på og ikke blot at hoppe i seng når hun har været afleveret i børnehave.

Jeg har en rigtig gammel mobil telefon, uden internet Eller noget.

Jeg regner med at tage uddannelse senere, måske. Nu ser vi lige hvordan det går.

Jeg er glad for at du har nydt at læse nogle af dem. Det er anderledes fordi man ikke bare kan skrive det man plejer og man kommer til at tænke over visse ting.

Og tillykke igen med DM! SKide godt klaret.

Og som altid elsker jeg dine stregner

SGravatar Simone 18 April 2013 11:20

TILLYKKE MED AT HAVE VUNDET!
OG.. Så elsker jeg VIRKELIG den første af dine tegninger ;D Jeg tænker virkelig også tit \"jeg er jo ikke en hater XD og jeg ser INGEN haters her?!\"...

Simone
Microcut.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie