Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Guldfisken vender tilbage

... men der bliver altså intet langt oplæg i dag. Det er jeg dog for træt til. Jeg er jo nemlig (næsten) lige kommet hjem fra karateklubben, hvor jeg har været med til at sætte kampflader op til i morgen. Og før det kom jeg (også næsten) direkte fra MC'D hvor jeg har spist aftensmad med Emil, efter han var så flink at hente mig på stationen - wee!
Og selvom jeg havde frygtet at turen til Nordslesvig/SønderJylland ville blive helt forfærdeligt kedelig, så endte det faktisk med at blive mega hyggeligt alligevel (jeg lægger i høj grad skylden for dette på mine dejlige rumbo'er: Anne-Marie, Mette og Fatima) - vi havde det bare mega sjovt og lallet

Men nøj, efter 6 forskellige fordrag, trave tur på samlet ca. 10 km, lorte-aftensmad på en megadyr resturent lørdag aften, og konstant omgivelse af ... mennesker? Så er jeg mega smadret. Og så kom vi ikke engang ind i nogen grænsebutik - der var ikke specielt meget slik i en gågade i Flensborg *total skuffelse*

Nå ja, og forresten: "Happy Halloween!" - Bare træls jeg hverken havde tid / energi til at fejre det.
Udgivet fredag d. 31. Oktober 2008
1084 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie