Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Happy Birthday 2017

I dag var det Gulde's fødselsdag, hurra, hurra, hurra! Et år efter kanel giver mig nu samlet 26 år på bagen - så det er altså stadig alt for tidligt at jeg skal føle mig så "bedstemor"-agtig i kroppen! Jeg har haft en dejlig dag med hilsner og lykønskninger og et dejlig selvskab til pandekagespisning

  1. Der kom sne i går, som blev liggende, og jeg troede jeg skulle rydde det (#HusejerGlæder). Det havde vi egebtlig aftalt aftenen før, fordi Emil skal møde tidligst på arbejde, men så havde han alligevel gjort det for mig! Ja!
  2. Jeg fik ikke bagt kage i går og heller ikke lavet mandler - men købte i stedet et stykke i kantinen
  3. Jeg kunne ikke overskue at vælge te fra morgenen af ("Fødselsdagsbarnet har ikle lyst til at beslutte hvilken te vi skal have") så Nikki valgte en god en - og lavede senere min yndlings te (sort med Bailies)
  4. Nikkis Asbjørn hentede os efter arbejde med hjem til Emil efter arbejde
  5. Emil havde købt hvide roser, Snebolde og den dér kattehule fra Rema, jeg sådan hintede om i går, da jeg kom hjem i dag
  6. Nikki og jeg tog i Bilka efter ting-sager (og Netto, og hen efter Janne, og hen for at låne Tommy's pande)
  7. Emil og Asbjørn endte med at lave pabdekagerne for mig - nææh
  8. Pandekagespisningen med 11 gæster var en succes af hyggesnak! Der skulle måske være lavet lidt flere, men jeg klager ikke når de nu så pænt blev lavet for mig
  9. Majbritt og Thomas havde en fin, stor, stribet skål med som fødselsdags/indflyttergave, wow Og Michelle havde neglelak med Og her ønskede jeg mig ellers ikke andet end hyggelige gæster!
Udgivet torsdag d. 05. Januar 2017
1 kommentar og 1763 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 07 Januar 2017 22:56

Forsinket tillykke med fødselsdagen.
Synes det var en fed ide med pandekager, næste gang må du ha nogle hjælpere..

Håber du har det godt, lyder til du har en dejlig start på året..

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie