Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Harry Potter 7

Her er Gulde igen, nu i fuld swing swong med den sidste Harry Potter bog i serien (som hun af en eller anden grund ikke har fået læst endnu). Jeg er ca. halvejs nu, og ved ikke om det måske stadig er min irretation over slutningen af Jarastavens Vandring, men nu hvor jeg sidder med en lignende afslutningsbog er jeg bange for at få en slutning lidt i samme sit. Den er i hvertfald begyndt at trappe op med lige så mange ubehageligheder - skønt der dog heldigvis ikke dør lige karaktere lige så skødesløst. Er det mon i virkeligheden frygten for at skulle slippe de illusioner man har haft fra serien, at man frygter enden? Som en anden dommedag. Der er nu altid noget deprimerende ved at afslutte en historie synes jeg, for det er som at sige farvel til gamle venner, for aldrig at se dem igen? Man kommer jo så langt ind under huden på folk, man kender deres inderste tanker... Nå, men denne bog har nu også en del helt hyggelige stunder, så jeg vil ivrigt fortsætte min læsning
Udgivet torsdag d. 05. Marts 2009
7 kommentarer og 804 visninger

Kommentarer

FGravatar Fidla 05 Marts 2009 16:16

Det var da så lidt Jeg har set den nogle gange på engelsk, og så har jeg da set den med kommentarspor af både Julie Andrews & Anne Hathaway + garry Marshall (instruktøren).. Derfor ved jeg hvad den hedder

Har lige et spørgsmål hurtigt:
Hvorfor er vores link i denne blog ved stjernen? Altså hvad betyder stjernen?

Knus fra Fidla

BGravatar Belinda 05 Marts 2009 20:39

Hvorfor skulle jeg lave et Q-link der ikke er animeret?

Knus, og flot design du har fået

BGravatar Belinda 06 Marts 2009 15:22

Ah på den måde hehe..
Men det ser jeg lige på.. Men jeg tror jeg skal have et nyt design "klasket" sammen, før jeg laver nye q-links ..
Men skal overveje det...

SGravatar Silvia 06 Marts 2009 23:50

Heii!
Lang tid siden at jeg har været inde på din side, og dit nye design er flot (;

Sidste gang jeg var herinde havde du et design med en guldfisk .. Håber at du kan huske mig ! ;D

- Silvia ^^ ;3

SGravatar Silvia 07 Marts 2009 09:21

Heii!
Ja det er vidst noget tid siden, heheh (:..
Men hvad for et program bruger du til at lave dine designs i ?

- Silvia ^^ ;3

GGravatar Gulde 25 April 2009 12:47

Lukket for kommentarer nu, grundet spam

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie