Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

''Hating haters is still hate''

Flere hjerner, én tanke. Ovenstående citat er nemlig et sandt produkt at min egen hjerne, produceret under både latter-fyldte såvel som harmdirrende gennemgange af kommentarer fra idioter der åbner munden om et af mine favorit pet-peeves... haters...

Vi kan ikke elske dem, og heller ikke hade dem, for at hade dem ville kun gøre os til en af dem.

Hating haters is still hate!


Jeg er jo lidt af en search-nerd (suprise!), og det overraskede mig ikke at støde på "mit citat" skrevet af andre en mig (derfor ingen kilde). Jeg synes kun det var lidt sjovt, at vi sådan er flere der tænker ens. Og samtidig gør det mig faktisk også glad, at vide, at der sidder nogle andre ude bag skærmen et sted, med samme holdning til hater-haters som jeg.

Jeg nævnte jo, at det var en af mine store irritations- (og derved også underholdnings-) momenter... Haters altså.. eller faktisk mere præcist hater-haters. For det kan irritere mig så grusomt, at se små selv-refærdige fan-tøser svare igen på hate med (guess what) mere hate. Det kaldes dobbelt-moral, små venner Hermed ikke sagt, at jeg går ind for haters, og jeg ikke sommetider kunne have lyst til at give dem en verbal røvfuld. På samme tid er jeg dog et princip mennsker, og ligesåvel som man kan stille sig selv spørgsmålet, om det er den rigtige måde at vise en morder, at det er forkert at slå ihjel, ved at slå morderen ihjel (dødsstraf), har jeg sommetider lyst til at spørger de små forsvars-fans, om det er den rigtige måde at vise en hater, at det er forkert at sprede hate, ved at sende hateren en gang hate.

Henretter man mordere, for at vise, det er forkert at slå ihjel? ... Hater man på en hater, for at vise, det er forkert at hate?


Så selv om det selvfølgelig irritere mig meget, at se når en eller anden tosse synes de skal hen til tasterne i deres hasrus, eller hvad de nu end er på, for at genere en eller anden stakkels sårbar web-person... så irritere det mig endnu mere, når fan-kulten selvretfærdigt svare igen med at, at vedkommende er en grim, dum og misundelig idiot (sjælden i så pænt sprogbrug), så kommer mit pis i kog. Af princip. For hvad hjælper det at forsvare ens åh-så-kære web-idol eller -kammerat, hvis man i handlingen forvandler sig selv, til det man hader mest... en hater? Det kan jeg bare ikke gå ind for.

Og så må jeg hellere lige state (før nogen får det i den galde hals), at jeg selvfølgelig ikke støtter op om hating (bevares!), hverken på personer eller haters! Faktisk vil jeg foreslå et fantastisk råd, som jeg har hørt mange gange før, og i øvrigt lige fik slået op som et fantastisk quote! Eller i hvert fald noget der ligner...

"Always forgive your enemies; nothing annoys them so much." - Oscar Wilde


Med andre ord: svar dine haters på en pæn måde - intet vil irritere dem mere! Hvis de altså er en true hater. For chancen er også, at du får din kritik-newbie til at sætte lidt flere ord på sin nedladende kommentar (hvis den fx. bare har været: "f*ck hvor er det grimt!"), således at du faktisk får noget brugbart konstruktivt.. eller får afdækket men der har overtaget den ubevogtede/ulåste pc, og misbrugt brugerens navn som en dårlig joke. Begge dele er faktisk sket for denne lille guldfisk

Ellers kan det faktisk gå hen og blive en hel hobby at finde på høfligt fornærmende vendinger, med snedige nedladninger gemt i så fin verbal indpakning, at din lille hater ikke engang vil opdage at han har tabt ansigt *fnis*

Og hermed tror jeg så, jeg vil afslutte dette anti-hater (og anti-hater-hater) indlæg med en skøn samling af geniale hater-quotes jeg har fundet i min nerd-search, samt et par af mine favoritter blandt sange med hater-tema

They can't hurt you unless you let them. - John C Maxwell


Cliché, men sandt. Det er blandt andet selv-ironiens fordel - hvordan tager man pis på nogen der kan tage pis på sig selv?

"Haters never want you to leave them behind." - sickquotes.com


De vi nemlig gerne have din opmærksomhed, så en anden måde at genere dem på, kan være at ignorere dem - så stjæler du den sejr fra dem Et vredt svar betyder de har vundet...

"Trust gets you killed, love gets you hurt and being real gets you hated." - SickQuotes.com


Sang: Hilary Duff - Haters
youtube video
"Talkin' 'bout exterminating; Not the haters, Just the hating.."
"Haters are confused admirers who can′t understand why everybody else likes you" - Paulo Coelho
"Hate hurts the hater more'n the hated." - Madeleine L'Engle


Sang: Saving Jane - Girl next door
youtube video
"I get a little bit, she gets a little more;
She's Miss America and... I'm just the girl next door...
"

"Dear haters, since your talking behind my back, feel free to kiss my ass." - SickQuotes.com

- Okay, den sidste følger vel egentlig ikke op på budskabet, meen den var simpelthen bare så morsom at jeg ikke kunne lade være

Men jeg håber i fik fat i mit budskab Hvad synes i selv om både hatere, og dem der skriver grimt til hatere? Skriv en kommentar, eller kom også gerne med et svar på din egen blog og lig i stedet et link i kommentarerne
Udgivet søndag d. 23. September 2012
2138 visninger

Haters Video Music

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie