Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Have you seen Timber?

youtube videoyoutube video
Jeg har brugt det meste af ferien på at hygge med at rydde op (dog mest sortere fra til at rydde ud egentlig), skiftende med at jeg har kigget det youtube videoer igennem, som jeg kom bagud med i Sverige. Jeg har også set andre serie og lavet mange andre ting, men i går var jeg i video-humør, og ramte bunden af Se-senere listen. Så jeg gik over til at høre musik pg begyndte søge lidt på det. Troe jeg, jeg er faktisk ikke sikker på hvordan jeg stødte på denne video. Jeg var vist ved at lede efter en baggrunds animatione til at køre sammen med noget tekno-fokus musik fra sporify og stødte på en fin Furry-animation til en Ke$ha sang, som ledte mig videre til denne. Jeg faldt pladask for den, den er noget så sød Rent godt humør! Den minder mig lidt om Entropy, som jeg før har delt - i sin måde at være kort, kreativt tegnet animations-film som omhandler musik på

youtube video

Hvad synes i?
Udgivet mandag d. 13. Juli 2015
1628 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie