Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Health after Smukfest

På den anden side af smukfest... og festival mad, ingefær øl, cola, drinks, et par lakrids og hindbær/rababer shots og ikke mindst et par kander vodka-juice... og ganske vist også festen, dansen og vaden rundt og masser af søvn...


Det har jeg selvfølgelig kunne se på vægten. Jeg lånte vægten hos dem vi boede hos søndag morgen, og kunne konstatere at jeg havde festet mig 2,5 kg på i sprutlewasser. Min vægt i torsdags var 77 kg... søndag? 79,5 ifølge deres vægt. Jeg fik dog et større chock da min egen påstod at jeg i morges var røget tilbage op på 80,5 kg! WHAT!?! NO, FUCK, NO! Jeg kunne til gengæld også konstatere at batterierne er ret flade, så efter en rotation (får lige at få den sidste strøm ud eller noget) spøttede den pæt det mere fornuftige 78,6 ud. Ja tak, det kan jeg bedre arbejde med. Jeg har i øvrigt købt friske batterier i dag, så det hjælper forhåbentligt på det. Og så fik jeg vejet Mr. Fluff til 8,1 kg... så han trænger også til noget skrump. Stod det til ham var vi også ude at motionere meget mere med snoren... men jeg foretrækker de senere timer hvor han gerne går lidt længere frem for bare at ligge og være busk-lurer-mis.

Sådan en festival kan godt mærkes på kroppen. Jeg var træt og bombet i går, og trængte pænt meget til restitution. Det er jeg ærligt talt også i dag. Så jeg har sprunget Crossfit over for i dag, og satser på i stedet at tage en gårtur senere. Eller måske bare en gang TV dans

Selvom jeg har ferie, er jeg også startet i noget forløb værk, som forhåbentligt vil gøre noget godt for min mentale sundhed. Der skulle have været en gruppe, men jeg var den eneste der dukkede op, så jeg havde rig mulighed for at spørge til råds efter netop det jeg gerne ville. Så vi fik snakket noget om glæde og gode følelser, og om hvordan jeg kan få flere af dem ind i mit liv. Der var flere konkrete forslag og værktøjer, så det håber jeg bliver godt. Jeg har blandt andet fået bekræftet af mine eksperimenter med Mindfullness meditation og Gratefulness journaling/meditation er helt rigtige gode vaner at få arbejdet ind. Også noget med at evalure de tanker der nu kommer til mig, og om de nu egentlig også er værdifulde for mig og værd at lytte til. Og endelig noget med at acceptere det banale og gennemsnitlige som er livet, for der ER bare ikke sukker på det hele. Kun en sjælden gang imellem. Så at sætte forventningen efter at der altid skal være sukker-glitter på vil kun gøre alting til en skuffelse. Se det lyder jo egentlig fornuftigt nok.

I den kommende uge vil jeg derfor fokusere på at vende tilbage til de sundere spisevaner min krop har brug for. Altså tilbage til at slukke tørsten og småsulten i rigeligt med vand, samt 4 rigtige måltider for at komme snackingen og sukker trangen til livs igen. Og så arbejde med humøret og specielt mine gratitude morgen og aften ritualer, fordi det er godt for mig, og også fordi det er sådan nogle dejligt konktrete (afkrydsbare) vaner at arbejde med

Jeg har været glad for festlighederne, drinksene og den lækre klamme festival mad! Helt bestemt! Jeg har været glad for at se alle de smukke finurligheder og dekorationer, møde familie og venner på festivallen, opleve flere lækre koncerter med bl.a. Tom Jones, Beast, Maria Kay, Johnny Deluxe, Defecto, Carpark North, Kendrick Lamar og The Minds of 99 sådan lige på vejen ud. Under Carpark North koncerten havde jeg desuden en helt absurt lækker, let bedøvet, og tilfreds følelse i kroppen, sammen med en så stærk koncert crowd fællesskabs stemning, så smukt at jeg kneb en tåre i ren lettelse og måske endda lykke, eller i hvert fald ro i kroppen. Det var SMUK fest i reneste form :')


Jeg kan glæde mig over ikke at skulle løfte en finger mere for smuk-festen i år, fordi vi har været betalende gæster. Dertil at jeg skal ud og beskære med far i morgen, tage billeder af køer og nyde at bruge min krop til et synligt konstruktivt formål, selvom det er ferie. Og at der kommer en ny Battle for Azeroth Expansion til World of Warcraft lige om lidt, mens vejret byder på masser af regn og gråt så jeg med god samvittighed kan blive inde og nyde det.
Udgivet mandag d. 13. August 2018
1347 visninger

Health Personal

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie