Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Heavy rusty metalic songs - Share A Song #6Skulle i ligge inde med forslag til sange der minder om "Run Boy Run" fra Woodkid er jeg lutter øren
Udgivet mandag d. 20. Oktober 2014
2 kommentarer og 1305 visninger

ShareASong Music

Kommentarer

IGravatar Ilhja 24 Oktober 2014 13:25

Jeg elsker Woodkid.
Der bandet two step from hell som laver lidt ligende musik, det er dog mest musik til trailer som de laver og derfor er uden sang. Men det stadigvæk fantastisk.

GGravatar Gulde 16 November 2014 11:34

Two Steps From Hell lyder også godt, tak for tippet.

Jeg tror desværre jeg har det med nogle at falde for de lidt "anderledes" sange fra en kunstner... Hvilket er ærgerligt, for hvis det nu bare var de "typiske" sange fra kunstneren, så var der jo let flere at finde - fx kan jeg generelt lide alle sange fra Nightwish og symphonic metal genren i det hele taget

Jeg tror særligt det er rytmen i Run Boy Run jeg er faldet for, og udover en smugle i Woodkid - Iron er det ikke noget jeg som sådan synes gik igen i nogen af deres sange. Jeg har samme problem med Ed Sharren - I see Fire ... Jeg er forelsket i den blide rytme han får lavet med guitaren, og jeg har endnu ikke fundet noget der ligner i hans andre sange.

Desuden tror jeg generelt jeg elsker, når sange higer opad så man bliver sendt på himmelflugt - dét kan Two Steps From Hell bestemt også Men Run Boy Run har lige lidt ekstra adrenalin kick for mit vedkommende

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie