Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hede-løb og friluftsbad

Pga. det fantastiske men samtidig uudholdelige vejr i dag foreslog Emil at vi skulle afslutte ferien med en tur i friluftsbadet. Jeg foreslog dog at vi skulle tage den aftalte løbetur først, og tage badet som en afrensning/afdasning efterfølgende, for jeg vidste at hvis vi først fik lagt os, så kom der bestemt ikke noget så energikrævende som en løbetur ud af os bagefter. Så efter stædigt at have besluttet mig at løbe en 5 km rute i heden, frem for en mere fornuftig 3'er, og næsten knække sammen over det (jeg gav op efter ca. 2 km, en halv km. efter at være løbet ind på 5'eren, men min krop fortsatte heldigvis med at løbe), var jeg klar til afslapning. Og det blev der så

Friluftsbadet


I får også lige et fjoget billede af mig
Gulde er fjollet


Jeg kan anbefale at medbringe: badetøj, badehåndklæde, shampoo m.m., læsestof og i øvrigt en ekstra pose, så man kan lægge sine værdier i et aflåst skab og tage resten med ud til solpladsen... den del glemte jeg godt nok, så bedre held næste gang Gulde

Btw, af en smadret, opgiven og gennemkogt guldfisk løb jeg dog alligevel meget pænt... men mind mig lige om ikke at gøre det igen når termometeret siger 28+Workout Comment: Managed a five, though it really was too much for me. Pure willpower. I gave up after the first 1-2 km, but my body kept on running. Slowly but steday. G uess we can do more than we think - so en your best everyone!
Udgivet fredag d. 02. August 2013
2134 visninger

Fitness Vacation Summer Training Sundhed

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie