Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hej, det er mig der er Gulde

Blogger Challenge

Ja, eller Janni som jeg er døbt, og jeg er ikke altid god til at have fingeren på FB-pulsen, og have styr på det hele... Som nu fx. denne lille challenge som jeg først opdagede i dag, skønt den skulle være startet i går. Så har i allerede lidt af et billede af mig: forvirret, fortumlet, lidt fjollet og håbløst i uorden. Bortset fra, at det er jeg ikke

Jeg er et rodehoved med ordensmani, så det kommer lidt i perioder. Alt er i perioder og rytmer for mig Jeg er 22 år gammel, men de fleste der ikke kender mig skyder mig til 17 - og det er nok også den alder jeg har indeni. Jeg bor i hyggelig lejlighed med min Emil og min Fluffy-kat.

Jeg er kendetegnet ved mine tendenser som Guldfisk og nørd, mit lange hår og mine briller, mit halve horn i panden (knob, venstre side) og min karatefigur, samt min evne til at læse mens jeg går (uden at støde ind i noget). Og randomness... men folk plejer kalde det, at jeg er god til at være mig selv

Jeg elsker at være kreativ, produktiv og prøve en masse forskelligt, så min liste af hobbyer er lang - jeg keder mig aldrig, er nok mit motto. Udover at være blogger (selvfølgelig) og vlogger
inkludere den karatepige, tegner, fritidsforfatter, neglelak-addict, bogorm (primært af fantasy og nørdet viden), amatør-fotograf, smykkedesigner, hjemmesideprogramør, pianist, katteelsker (og dyreelsker i øvrigt), okult-interesseret (særligt drømmetydning) og meget, meget mere.

Jeg er en overvejende indadvent person, og lidt af et vane-menneske. Jeg holder af trygge små reder og hjørner med bøger computer/gadgets. Jeg er oftest ikke den store festabe, men holder meget af hyggeaftner (og nørde/gamer aftner) med gode venner. Jeg kan også godt lide at møde nye folk, men er ikke den store small-talker, jeg er mere til dybe/interessante samtaler. Derfor overrasker det også de fleste, når mine mere sprælske sider træder frem

Jeg har stærk tendens til nørderi og er af og til lidt random. Dertil er jeg perfektionist som har lidt svært ved at begrænse mig, men... mon ikke i allerede har opdaget det

Og her er de andre deltagere:
Anne - fuglsangforoven.blogspot.dk
Anne-Mette - Giz-blog.dk
Camilla - camillajb.blogspot.dk
Cathrine - tiiner.dk
Hejdi - hejdiii.bloggersdelight.dk
Jeanette - jeasblanketanker.blogspot.dk
Marie - laesehestendks.wordpress.com
Mette - mettedoctor.blogspot.com
Michelle - chelrimme.net
Randi - ilhja.dk

Bloggertræf Challenge #1 - Præsentation af dig selv og links til de andre deltagere
Udgivet fredag d. 20. September 2013
2032 visninger

Challenge BloggertraefChallenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie