Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Helst godnat sammen

Lige en sen status her fra. Egentlig er det ikle så sent, men Emil'en er syg og gik tidligt i seng, og selvom det var min plan at få en masse lavet, blogget og fotograferet produkter til blogs (jeg mangler et par sponsor posts, der grundet skiftevis smadret kamera, smadret computer og perfektionistisk testen er blevet udsat alt for længe), så måde det få være.. For at "putte" med Emil (også selvom det er fra hver sin sengekant, da Emil ikke vil smitte mig), er vigtigere... Generelt kan jeg bedst lide hvis vi spiser sammen og går i seng samtidig, det er bare hyggeligst. Så må resten vente

Det er sikkert også kun godt til mig at få lidt ekstra søvn... Selvom jeg gerne lige ville have husket at brænde nødderne til at have med på kontoret i morgen...
Udgivet torsdag d. 18. December 2014
1 kommentar og 1122 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 19 December 2014 00:07

Jeg har det egentlig på samme måde men min søvn er en gåde..
Søren går tit tidlig i seng her og hvis jeg går i seng kl 22, så vågner jeg midt om natten.. Så vi går desværre ikke samtidig i seng. De sidste par dage er jeg fået faldet i søvn ved 4 tiden.. Håber det bliver bedre snart..

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie