Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hemmelig drøm og giveaway hos GiZmo

Jeg har i en hel del tid gået rundt med et hemmeligt ønske, måske lidt flovt, men jeg drømmer om at få et billede malet af GiZmo, fordi jeg simpelthen bare er så vild med den måde hun maler på (jeg har set en hel del af dem dengang hun havde dem oppe på sit portfolio) - så da jeg fik øje på denne konkurrence hun har kørende blev jeg glad. Præmien er nemlig det fedeste grønne maleri med en nuttet frø på og en smuk hvid blomst. Det ville jo være fedt om man kunne vinde den! Og hvis ikke, tja, så går det også nok, så skal jeg bare lige spare lidt først, mon så ikke jeg kunne lokke hende til at lave et specielt til mig engang? Hehe(C) Billede tilhører GiZmo


Men hvis du også vil have mulighed for at deltage skal du skynde dig, for det er nemlig sidste dag i dag


(C) Billede tilhører GiZmo
Udgivet fredag d. 27. Maj 2011
1 kommentar og 1262 visninger

Kommentarer

CGravatar Cathrine 27 Maj 2011 10:25

Hun er nemlig super dygtig, hvis jeg havde råd, ville jeg også gerne have et maleri eller to af hende

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie