Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Her går det godt

Er både titlen på den konference jeg var med til i dag, men nok også den mere generelle status på mit liv for tiden. Det eneste jeg stadig ikke svømmer i for tiden... Er tid For mit declutter og scannings projekt kræver unægtelig både en masse tid og overskud, men jeg ser det som en investering mod en bedre fremtid Desuden har jeg været glad for ar kigge gamle papire som historier og skolepapire igennem, særligt dansk... Måske ikke så meget de naturfaglige, men nu det hele er digitalt tror jeg faktisk jeg vil bladre det igennem oftere. Mine bankpapire, som muligvis er forældede muligvis ikke, var også rare at kunne ordne digitalt - struktureret lige som de virkelige

Karate fylder jo også en hel del tid, energi og overskud, både træning, selvom Emil har videregivet børneholdet så der ef mere tid om aftenen... Men bestyrelse og støtte af Emil som cheftræner. Men det går bedre. I det hele taget går det godt.

Og nu vil jeg tilrane mig noget mere ad set det der mytiske søvn der skulle være så godt
Udgivet mandag d. 15. September 2014
1894 visninger

Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie