Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hiatus! - Can't you just go somewere on vacation?

Jo da, det skal jeg i hvert fald. Jeg tager på ferie fra i morgen til søndag, så der vil jeg absolut ikke være online fra onsdag til søndag (hvor jeg forventer at komme hjem igan). Hvor vi skal hen, aner jeg ikke endnu, men vi har lidt af et pakkestress for at nå alt til tiden (især fordi Far og Tommy var på klovbeskæringsarbejde i dag, og jeg, mor og Heidi var på udstilling (fik dog stort set intet solgt, så det var lidt tamt - men fik til gengæld lavet nogle super-flotte dreje knapper af guldregn).


Så vil jeg lige nævne hvad der skete i weekenden (ville gerne have skrevet der nemlig, men fik mig ikke rigtigt taget sammen til det). Jeg var jo som sagt på kina-restaurant i fredags, med min familie og Emil. Og mums det var lækkert. Jeg elsker bare deres stegte nudler med kylling!

Senere på aften, efter det formidable måltid, kunne vi så trille hjem Eller ej, men vi kunne næsten. Vi proppede os halvt fordærvede (dog var det lettere at have plads til i maven, end det var sidst jeg spiste kinesisk - sjovt nok). Men da jeg så skulle hjem, blev jeg bortført af Emil Et weekendophold hjemme hos ham ^^ Det var hyggeligt! Selvom det regnede stort set hele weekenden. Så det var rigtigt et gamervejr! Og blogge vejr, men jeg kunne ikke rigtigt få taget mig sammen til det. Det har jeg i det hele taget ikke rigtigt kunnet på det sidste. Jeg ved ikke hvorfor - måske er dét det gode sommervejr, der bestemt ikke logger en til at klistre sig til en PC. På den anden side, er jeg heller ikke så sikker på, at det jeg skriver overhovedet bliver læst. Det er nok mere sådan et fingerprej om, at siden stadig opdateres. Men i hvert fald, så var der af og til et lille ophold i regnvejret, og så smuttede vi ud, for at prøve at tæmme hans små missere. Mødrene, havde nemlig gemt deres killinger, og det er først nu de overlevende er dukket op. Men hvis ikke det kan få dem tæmmet, altså gjort tamme, så bliver de nok næd til at skyde dem Ellers var jeg også ude at se deres nye hus. Okay, det er godt nok ikke færdigt endnu, men skelettet og taget er der da, så man kan godt fornæmme hvordan det kommer til at blive. Og mand, det er lækkert! Helt seriøst, så misunder jeg ham allerede! Vores hus er en gammel rønne til sammenligning. Det er den nu sammeliget med alt andet, så deeet...
Udgivet onsdag d. 23. Juli 2008
1877 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie