Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hip hurra Gulde's fødselsdag

.. ja, praktisk taget er det vel min fødselsdag nu, eftersom klokken er over 12, men principielt ser jeg ikke en dag gået, før jeg har sovet, så i min verden er det stadig først i morgen. Derfor skal i nu alligevel "belønnes" med et finere indlæg, nemlig et post af mine nytårs negle, med håb om at de fødselsdagsnegle (eller bare nye negle) jeg er ved at påføre nu, også kommer op "i morgen" altså på fødselsdagen. Suk, jeg bliver 22 kl. 10:15, man bliver efterhånden en gammel strid kællingen, langsomt men sikkert, ét år af gangen

Her er i hvertfald nytårsneglene, med tema af "Lakken fra julegaven" (Magnetisk fra Depend nr. 6005, med holo-glitter) og nyårs glitter (Glimmer lak fra Japan nr Sv01 fra mærket jeg ikke husker hvad hedder), begge over Black Passion fra Gosh... jeg skal nok få tilføjet et billede af lak-flaskerne også

Udgivet lørdag d. 05. Januar 2013
2056 visninger

Nails Beauty Events Mozaik

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie