Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hjemme fra Sverige-stævnet

Jeg er hjemme fra Sverige igen. Fik lige nøjagtigt klemt mig ned i min vægtklasse (som btw. hed -61 kg hvis nogen skulle finde det interessant), med et halvt kilo for meget på vægten vel at mærke med min tynde træningsdragt på. Heldigvis kunne den rare svensker ikke se hvor tynd og uden for agtigt min dragt var, så derfor behøvede jeg ikke strippe alt tøj og evt. æde en afføringspille for at komme ind (den slags er set før).

Når det er sagt så var der nu ikke meget at komme efter. Stævnet er vokset og repræsenterede denne gang ikke mindre end 15 lande, heriblandt Indonesien, Afghanistan, Mexico og Island for at nævne et par stykker (deres landshold naturligvis). Det var dog "kun" en svensk landsholdskæmper jeg kom op imod men modsat de andre overlegne landsholdskæmperer var hun også totalt kold i røven over denne forskel så almindelige dødelige som mig selv ikke fik et ben til jorden. Med andre ord, jeg kæmpede ikke engang en hel kamp. Jeg fik nøjagtigt 1 min og 12 sekunder og så blev jeg ellers sendt ud igen 8-0 til hende. Det blev noget rod og stress til tider, og dommerne var til tider helt hen i vejret - også medregnet at dommere jo blot er almindelige, dødelige og tilmed uperfekte mennesker ganske som os andre (der vel at mærke ikke er landsholdskæmperer). Men i må dømme selv, hvis i ved lidt om karate, når jeg i løbet af de næste par dage får smidt videoerne fra stævnet på. Ellers må i bare tro på hvad jeg sige. Men det lyder jo heller ikke så urimeligt at jeg fik bølleprygl (dog ikke så groft som nogen af de andre!). Jeg lavede desuden en dårlig parade til hovedet hvilket for jeg ved snart ikke hvilken gang igen-igen har rykket op i den skulderskade jeg fik fra juleafslutningen sidste år (endnu engang, tag ikke armbøjninger på glat svømmehalsgulv, det er pisse glat og pisse farligt). Dertil skal jeg på arbejde i morgen (klovbeskæring), så det bliver bare hyggeligt. Verden er et dejligt sted. Apropos arbejde er klokken midt om natten, så jeg bør nok give mig i kast med at få indhentet noget nattesøvn, og hvis i læser med i udgivende stund, burde i gøre det samme... Godnat og sov godt
Udgivet mandag d. 28. Marts 2011
1 kommentar og 2019 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 30 Marts 2011 11:22

Jeg bruger også kun msn live fordi at jeg har en som jeg laver noget for som kun bruger msn live. Men jeg er kommet så langt at jeg kan se hvem der er online, problemet er nu bare at ca 80% af det vindue jeg får er ting jeg gerne vil have fjernet som jeg endnu ikke har fundet ud af det.

Jeg har fundet ud af hvordan jeg får lavet det men min skype er ilhja_boas men har add'et dig(ja jeg keder mig lige pt i skole)

Det er da nederen at hun bare bankede dig, hun kunne jo have leget lidt med dig Tror udfaldet ville have været det sammen.

Og god bedring med skuldren selvom det er nogle dage siden du slog den

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie