Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Holographic dimond ocean nails - I sollys

Jeg skrev jo i det sidste negle post, at det var synd jeg ikke havde taget billederne udenfor i dagslys, med sollys, for den kunstige lampe gør ikke Holografic fra Gosh ret. Så jeg tog lidt flere billedere dagen efter (eller efter igen, I don't remember) og dem kan i da lige få at se Jeg har noget andet på nu, og er faktisk sprunget over 2 mani'er, én regnbue og den lilla-plettede jeg havde på de sidste par dage, men den sidste kommer jeg nok til at lægge igen, for det er så dejlig nem, og effekten er så fed!

Gosh Holographic og Ocean lakker i sollys

Gosh Holographic i sollys
Holograpich og Ocean fra Gosh set i sollys

Udgivet fredag d. 12. April 2013
1 kommentar og 2657 visninger

Nails Beauty

Kommentarer

MGravatar Mia 12 April 2013 13:14

De er så flotte sådan nogen holografiske lakke !

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie