Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Holstebro Open By Night shopping

Det var egentlig ikke meningen jeg skulle have shoppet... meen, det var jo også det jeg sagde ved bloggertræffet i Oddense, og den gik jo ikke. Det gjorde den heller ikke i dag. Men positivt: ingen neglelak Jep, jeg har holdt mig i skindet, selvom det var tæt ved at gå galt.

Efter arbejde tog mig og Emil hjem - han var med mig i dag for selv at ordne nogle ting i nærheden. Et tøjskift ud af arbejdstøjet og affodring af mig - samt nogle bank-sager senere var vi i byen for at samle sponsor-gaver til støtte af karateklubben gennem tambolaen ved det kommende Tenshinkan Cup stævne i næste uge, d. 12 oktober. Det gik okay godt, gaver fra bla. Kruset (klubbens stamsted kan man vel kalde det ), Imerco og lovning 2 andre steder, samt gaver fra Matas, hvor jeg også lige selv måtte benytte mig af deres tilbud på 2for1 af Deocreamer. Jeg er blevet stor fan af disse, særligt fordi creamen kan overføres til en lille transportabel rejse-beholder og altid ligge i tasken til nødstilfælde, eller pakkes til rejser. Behøver jeg nævne at jeg er stor fan af den slags? Endelig erhvervede jeg mig desuden den nye udgivelse af Skøn Magazine.I centret endte vi dog i Matas igen grundet deres omkring-liggende Bazar-borde, og gjorde et røverkøb i Palmolive produkter. Endnu en ting jeg er stor fan af. Jeg ved ikke hvad slags stoffer de indeholder, men ved at deres shower milk's efterlader én med en ren men fugtet fornemmelse. Jeg plejer forestille mig det som at huden bliver behandlet nænsomt frem for at blive voldtaget, sådan som grovere sæber tit kan gøre det. Håndsæben var egentlig ikke en presserende mangel, men det var billigt, så spændende ud og jeg var nysgerrig. Der går dog nok en del tid før jeg får taget huld på dem, men det samme gælder i øvrigt også kropssæben.
Læbepomaden var ligeså et impulskøb, men opmuntret af mine læbers stædige tørhed i min støtte svinden på læbepomade i stift. På job bliver mine fingre nemlig så beskidte, at jeg ikke har videre lyst til at stoppe dem i min bodyshop chokolade lip butter.


Lidt chokolade senere tog vi hjem igen. Vi blev modtaget af en kærligt Fluff og en lejlighed i laser, så der skulle lige cleanes lidt, så støvsugning, gulvask, oprydning, aftensmad senere var det i orden. Men jeg havde alligevel lyst til at komme ned i byen igen med min veninde, som vi havde aftalt. I den forbindelse kom et særligt produkt fra vores sponsorerede goodiebag fra Bloggertræffet i Oddense. Nogle der kan gætte hvilket? ^^ Nå, men jeg endte i Vera Moda, på jagt efter hipsters, som jeg fik hvervet mig.For at få prisen op på et bestemt beløb der kunne købe mig lodsedler i en konkurrence, endte jeg med at føje et par Microfiber strømpebukser til - en varmemæssig mellemting mellem mine udstrømper og nylonstrømper, så det bliver lækkert her i efteråret.Men vigtigst er måske de små dimser i måske har lagt mærke til i hjørnet. Som det første fik jeg nemlig, drevet af en pludselig impuls, øje på et par øreringe der mindede meget om de favoritter jeg for en del år siden mistede i plæneklippermassakren (Life is not fair). Alene den del var turen værd.Håber i har/får en god weekenden
Udgivet lørdag d. 05. Oktober 2013
2103 visninger

Shopping

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie