Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Honney brought me chocolate

Jeg har været på arbejde i dag og har meget andet jeg skal nå i dag også... for slet ikke at snakke om at forberede til i morgen (yeikes!). Men det der overskud er da bare allerede totalt sluppet op. Og det selvom der står en gæstetræner i klubben (hvilket på én gang er fedt men også lidt bøvlet). Jeg er faktisk i tvivl om hvorvidt det er noget jeg kan holde til fysisk. Nu må jeg se. Men for at forsøge at muntre mig selv lidt op (god joke, hah) er her et lille flashback. Honney har taget gave med hjem til mig <3 At den så for længst er konsumeret på nuværende tidspunkt, se det er en anden sag

Udgivet onsdag d. 11. November 2015
1349 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie