Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Honney you read me...

.. du kender mig efterhånden for godt min skat Emil, hehe. Vi skulle have haft noget mad fra fryseren som vi fik med hjem fra Emil's mor, men besluttede at gemme den til en dag hvor vi kunne spise resten dagen efter (da der var nok til to aftener/4 mand), i stedet for at lade det stå weekenden over og blive skidt, fordi vi tager til Tyskland til stævne. Jeg bad ham derfor handle noget let med hjem på vej hjem fra trænings centeret (ikke karate) sent i dag... Maden blev godt nok lasange (hence tidligere indlæg Lasange -_-''), men det viste sig at han også havde tænkt på dessert og guf - lækkert!

Just what I need - Lige hvad jeg havde brug for!
Udgivet torsdag d. 08. November 2012
1931 visninger

Slik Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie