Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hosdigellermig.dk er svindel - Husk at tjekke trustpilot

... egentlig ikke noget der kommer bag på mig, jeg mener, har i set deres reklamer fra TV3? Jeg er efterhånden ved at få godt spat af dem, for de har den bedste sendetid, og så er de riiigtigt dårligt lavet. Lidt til grin faktisk. Ikke fordi reklamerne i sig selv er dårligt lavet (ikke så meget dårligt skuespil) men mere fordi de er mega dårligt synkroniseret... Jeg har i hørt det? "Jens! jeg hedder Jens! *sur smiley stemme*" Spottene kan findes på youtube profilen HosDigEllerMigDk, hvad enten det er deres egen eller en anden der har lagt dem der. Så kan i jo grine lidt af dem...

Dernest søgte jeg dem op på nettet, for at finde ud af om jeg kunne finde de originale usynkroniserede reklamer, og tænkte at det jo måtte være et udenlandsk firma der har besluttet at lave markedsføring i Danmark. Svindelalarmerne begyndte allerede at ringe (hvis de ikke allerede gjorde det), da jeg så at firmaet har hovedkvarter i Luxemborg. Der bor man kun hvis man ikke har rent mel i posen og gerne vil have nogle elastik paragraffer at arbejde ud fra, frem for den stramme danske lovgivning. Ah, kan ske der bor andre også, meeen.. i mange tilfælde er det fupfirmaer.

Og jeg fik ret. Da jeg slog firmaet op på Trustpilot, var der bar dårlige anmeldelser. Nu var det i mit tilfælde jo kun af nysgerrighed for reklamerne at jeg i det hele taget undersøgte firmaet, men kunne se der var et par stykker, der gerne ville have vidst besked om Trustpilot, før de prøvede sitet. Husker du at tjekke Trustpilot før du benytter et firma? Jeg tror i hvert fald jeg vil til at gøre det ^^
Udgivet søndag d. 30. December 2012
2493 visninger

Reklamer Fusk Trustpilot WhatWhat

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie