Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

How to Discover CHICK sex...?

Jeg fandt dette klip på youtube da jeg søgte efter en video af en lille pippende kylling (chirpen baby chickhen) til at teste Fluffy's evne til at se tv. Det siges nemlig at nogle katte kan se tv, men ikke alle. Og jeg ved, at "min" første kat "Misser" kunne. Det var den kat som selv valgte lige så langsomt at flytte ind hos mig, efter jeg "redede" den fra kulden og fangeskabet i min fars lastbil-garage, hvor den uheldigt var blevet lukket inde.

En yngre, korthåret Janni og missen, Misser

Men jeg kunne snakke om den kat på flere A4 sider, så for at undgå at dette bliver en roman, springer vi direkte til episoden med kyllingen. Jeg sad på mit værelse sammen med katten. Det var formiddag en weekend og der var derfor børnetv. Og det var den gang der af og til blev vist et lille dyre eller dyreskellet puslespil mellem hver tegnefilm. Dyret blev samlet stykke for stykke, så man kunne sidde og gætte på hvad det blev, og til sidst var der en lille optagelse. Den dag, en hel skærm kun fyldt af en enorm pippende kylling - gul på hvid baggrund. Og pludselig var katten væk! Da jeg fik øje på den, stod den på en låge på mit skab, med snotten næsten helt oppe i skærmen på tv'et og sliiikede sig sulten om munden. Det var ganske morsomt at se.

Derfor søgte jeg som sagt efter videoklippet, da jeg faldt over titlen "How to Discover CHICK sex...?" og mit nysgerrige nørde-instinkt blev vagt. Det er da også en ganske informativ video - præsenteret næsten som alle andre dokumentar-programmer med fortælle-stemmen og facts og det hele... bortset fra at det ikke er med fokus på dyreren men produktionen. Det er næsten bare små omvandren stykke ufærdige maskindele. Jeg kæmper mellem at være nysgerrig og videnshungrene, og moralsk forarget. På den anden side går der vel ikke så længe før vi også laver mennesker på denne måde.

youtube video
Udgivet søndag d. 12. August 2012
2 kommentarer og 1628 visninger

Nerdy Video

Kommentarer

CGravatar Cathrine 13 August 2012 16:17

Sikke en tur de stakkels små dyr kommer på, nej hvor er det synd! :o

SGravatar Sandra 15 August 2012 06:18

Jeg har tagget dig i en lille leg - håber du er frisk på at være med

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie