Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

How to fall (and how to train)

I dag har jeg endelig lært at slås med gulvet Næsten da. Det slår en proper næve, sådan noget gulv, og når vi slås er det som regel mig der taber. Min nu har jeg lært at vinde... eller i hvert fald lært hvordan jeg skal lære at vinde, takket være faldtekniks træning i dag med sempai Andreas fra vores svenske Tenshinkan søster klub

Resultatet? Ny viden rigere... og et styks meget øm skulder og i visse bevægelser ubrugelig arm. Avs. Jeg nåede at træne de første, hvad, 3 fhgald... og så var den allerede galt. Eller som Andreas udtrykte det "and then I saw you sitting like that, and I was like -OhOh, I know that look-" - fordi Emil lavede nøjagtigt samme nummer på pinselejr og måtte sidde sidste års graduering over

Men forhåbentlig er det bare blå mærke der går over igen.I øvrigt startede lidt skidt med en kø foran kassernen på størrelse med...

Altså, de kunne godt lige havde advaret om åbenthus hos Kasserne, så jeg kunne finde en anden rute :/ Men det sluttede godt med en tur på Café Alfa for både mig, Andreas og Emil

Udgivet søndag d. 22. Maj 2016
1 kommentar og 1509 visninger

Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie